פורסם 2002 במרץ 2023 שנים האם זה נכון שפנטיום 4 עבר אופטימיזציה עבור ווינדווס XP, ו-AMD לא עבר??? שאלה שנייה - מה אומר DUAL בכרטיסי מסך??? תודה מראש, ודי כבר לנעול את השאלות שלי!!!
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים אני חושב ש dual זה היכולת של הכרטיס לעבוד עם שני מסכים בו זמנית, כמו בכרטיסים של מטרוקס, שם התכונה הזאת נקראת DualHead.
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים האם זה נכון שפנטיום 4 עבר אופטימיזציה עבור ווינדווס XP, ו-AMD לא עבר??? שאלה שנייה - מה אומר DUAL בכרטיסי מסך??? תודה מראש, ודי כבר לנעול את השאלות שלי!!! האמת שזה נראה כמו איזה גימיק, כשמיקרוסופט ואינטל חתמו על איזה התאמה מיוחדת בין פנטיום לXP. אם תסתכל באתר של AMD תראה שגם שם כתוב שהוא מותאם במיוחד לXP. זה סתם. והדואל בכרטיסי מסך זה תמיכה בהצגה בשני מסכים בו זמנית.
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים בקשר ל-DUAL זה בדרך כלל לכרטיסים עם יציאה רגילה ו-DVIמה שאומר שאתה צריך או 2 מסכים דכים או אחד דק ואחד רגיל
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים נראה לי שזה רק למסכי CRT - בגלל יציאת ה AGPאו שאם יש לך יציאת DVA מיוחדת ל LCD אתה יכול לחבר גם CRT וגם LCD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.