עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש - עד 700 שקל

Featured Replies

פורסם

ובכסף שתחסוך תוכל לחפש מעבד יד שניה חזק יותר ממה שיש לך כרגע, ואז בהחלט תקבל בוסט לביצועים.

• תגובות 38
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

המערכת הזו היא שלב בניים...

השגתי 8G 1600MHZ ב240 שקל

פורסם
  • מחבר

אני יודע.

בתוכנית היא לקנות לוח אם מספיק טוב כדי להחזיק זיכרון DDR3 ועוד חודשים Q8400

ובחופש אני בכלל משדרג לI5 ככה שאם יש לי כסף למשהוא טוב עכשיו שאני יכול לקחת למערכת החדשה שאז הרווחתי

פורסם

סליחה שאני מתערב אבל נראה לי כל השדרוג הזה מבוזבז אם אתה מתכוון בכל מקרה להביא i5

לא עדיף כבר לקנות מחשב חדש מאפס במקום ללקט כל פעם חלק חלק.

ככה אתה יודע מה התקציב שלך , לאן אתה רוצה להגיע איתו, ויש לך הנחות בחלקים מסויימים כאשר אתה מרכיב מערכת מלאה, ואתה מקבל אחריות על חלקים ויודע מה מצבם מאשר לקנות יד 2.

פורסם

+1

בנוסף, אם כבר החלטתה שאתה מחדש את המחשב בחלקים, אז לפחות תעשה את זה אחרי חושבים. קניה של לוח אם "זמני" זה לא צעד חכם במיוחד.

פורסם

לפי כל הסיפור פה אחרי 4 דפים. :facepalm: אני אומר לך שפשוט עדיף שלא תקנה כלום. תאסוף כסף ובמקום לשדרג חלק חלק תקנה מחשב חדש נורמלי, במחיר אחיד. בלי לבזבז הכל בחלקים כי בסוף סוף אתה תשלם יותר וכפול אז חבל...

פורסם
  • מחבר

+1

בנוסף, אם כבר החלטתה שאתה מחדש את המחשב בחלקים, אז לפחות תעשה את זה אחרי חושבים. קניה של לוח אם "זמני" זה לא צעד חכם במיוחד.

למה לוח אם זמני? ל775 גם ככה לא מצאתי הרבה לוחות אם וזה היה ניראה לי סביר במחיר נוח. אני מחדש את המערכת הזו כדי ''לעבור'' את השנה הזו

ובקיץ אני יקנה מחשב חדש לגמרי. ברור לי שבשנת לימודים ועוד י''א אני לא יכול לעבוד ברמה כזו שהצליח להרוויח מספיק למחשב חדש (5000-6000)

אז אני מנצל שאריות שיש לי כדי לשפר כמה שאפשר את המחשב הזה שגם ככה יעבור לאחי הקטן בסוף השנה.

זה כולל חלקים יד שנייה כמו ספק ומעבד Q8400 וכרטיס לוח אם וזיכרון מTMS. כול השדרוג יצא לי בסביבות ה1600 שח שלא ניראה לי כזה רע יחסית לתמורה שאני מקבל...

פורסם

על מדיום ב720 למשל הוא ירוץ חלק?

אני לא רוצה לקנות ראם חדש כי אני עוד חצי שנה בערך קונה לוח ומעבד חדשים ונלוח שלי תומך רק בDDR2...

אתה לא רוצה לקנות DDR2 כי הלוח ישן לך ואתה מחליף אותו גם ככה בעוד שנה(או חצי שנה?), ולכן אתה קונה עכשיו לוח תושבת 775(300 ש') + זכרון DDR3 בעוד 300 ש', בשביל "לסחוב את השנה", בנוסף אתה קונה מעבד יש שניה, ספק כוח יד שניה, וכ.מסך חדש וכל זה בשביל שבקיץ הבא (או בעוד חצי שנה, לא בידיוק הבנתי) תקנה לך מחשב חדש לגמרי.

אז אם עברתי נכון על הת'רד ולא החסרתי שום פרט, הDDR3 כבר לא יעבור למחשב "חדש" בעוד שנה, כיוון שבמלא המחשב הנוכחי עובר לאחיך הקטן.

תעשה טובה, תסגר על עצמך. תחשוב לכמה זמן אתה מעריך שתשאר עם המחשב הנוכחי ומה יעלה בגורלו לאחר רכישה של מחשב חדש.

תעזור לנו לעזור לך. תן תקציב מוגדר וסופי לכל השדרוג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים