עבור לתוכן

עזרה בקניית נייד HP

Featured Replies

פורסם

חברה אני זקוק לעזרתכם.היום קיבלתי את הנייד HP pro book 4530s אשר רכשתי במבצע 2,100 ש"ח (שרות אלקטרה- שנה 1).

משום מה אני לא כל כך שלם עם הקנייה הזאת בגלל : א- המחשב הגיע עם מע" הפעלה באנגלית

כאשר לתומי חשבתי מראש שניתן לבחור באנגלית או עברית מפני שבמפרט היה רשום English (hebrew enabled

העניין הובהר לי בחנות אך בכל זאת החלטתי לקחת אותו ברגשות מעורבים.כי בכל זאת הייתי מעדיף שזה יהיה בעברית .

ב- מה שיותר מפריע לי זה שהשרות הוא של אלקטרה ולא של HP ישראל (בדף המוצר היה רשום באחריות היבואן ולא צויין מי זה )

לא יודע למה אבל אני מריח שתהיה לי בעיה איתם בהמשך במידה ואזדקק לשרות\ תמיכה שלהם.

האם לניידים של HP יש שרות גם של אלקטרה וגם של hp ישראל , ומה עדיף ?

והאם חששותיי מוגזמים ?. כרגע הנטייה שלי היא להחזיר אותו חזרה לחנות.

https://www.ynetshops.co.il/Product/9449/

פורסם

בלינק שנתת המחיר יותר גבוה, רכשת ב-2,100 או ב-2,800 כמו שבאתר?

לגבי העברית בוינדוס אז ניתן לשנות את זה לעברית, תעשה חיפוש בגוגל יש מדריכים לזה.

פורסם
  • מחבר

הם נתנו הנחת קופון בסך 800 ש"ח כך שהמחיר יצא כ- 2,000 ש"ח .

עבור הרחבת זיכרון פנימי ל- 4GB בתוספת של עוד 100 ש"ח. סך הכל 2,100 ש"ח.

המוכר בחנות אלקטרה אמר שיש אפשרות להפוך את הממשק לעברית אך זה משהו פירטי והם לא מתעסקים בזה.

פורסם

אם האחריות היתה של היבואן הרשמי זה היה מצויין במפורש - "באחריות היבואן הרשמי". כל פיסת מידע שיש על המחשב ויכולה לעזור לשווק אותו תרשם במפרט.

אם רשום יבואן ללא פירוט, כמו במקרה הזה וגם באתרי מכירות אחרים, מן הסתם לא מדובר ביבואן הרשמי ולהבא כדאי לדעת את זה.

הכוונה ב-hebrew enabled היא כנראה תמיכה בקריאה וכתיבה בעברית, שזה כידוע לא דבר יוצא דופן.

פורסם

שינוי שפת ממשק הוא תחום אפור בויסטה וב7. אתהיכול לבדוק באתר של HP אם יש לך אחריות רשמית או לא ע"י הסיריאל. תבדוק באתר של HP העולמית, לאתר הישראלי יש נטיה שלא להציג אחריות עלמחשבים שלא נקנו דרך היבואן הרשמי אפילו אם יש להם אחריות בינלאומית.

פורסם

אם האחריות היתה של היבואן הרשמי זה היה מצויין במפורש - "באחריות היבואן הרשמי". כל פיסת מידע שיש על המחשב ויכולה לעזור לשווק אותו תרשם במפרט.

אם רשום יבואן ללא פירוט, כמו במקרה הזה וגם באתרי מכירות אחרים, מן הסתם לא מדובר ביבואן הרשמי ולהבא כדאי לדעת את זה.

מי קובע מיהו יבואן "רשמי"?

מי קבע שיכול להיות יבואן "רשמי" אחד בלבד?

פורסם

^ HP העולמית. לא חייב להיות רק יבואן רשמי אחד אבל זה המצב בארץ.

פורסם

^ HP העולמית. לא חייב להיות רק יבואן רשמי אחד אבל זה המצב בארץ.

בHP זה המצב בארץ? כי בחברות רבות אחרות זה לא. מיהו אותו יבואן "רשמי" של HP?

פורסם

מבחינתי שיהיו כמה יבואנים שרק רוצים. אם זה משתלם להם שילכו על זה, כל עוד הם יכולים לספק תמיכה כמו שצריך, לדאוג לחלפים, להחזיק מעבדת תיקונים ולתת שירות טוב.

בכל מקרה, אם רשום באחריות ה"יבואן" בעיני זה מסריח. כל כך קשה לכתוב מי היבואן הזה? מי נותן את השירות?

פורסם

חברים

נעשה קצת סדר

לניידים של HP יש כיום 2 יבואנים רשמיים בארץ - CMS וחברת C-DATA

הנייד הנ"ל הוא נייד שיובא ביבוא מקביל /יבוא אפור על ידי חברת אלקטרה . האחריות הניתנת עליו היא של אלקטרה

אם המחשב היה נקנה ממשווק שקונה מאחד המפיצים/היבואנים הרשמיים בארץ - הוא היה מקבל אחריות של HP .

זה הכל

אגב , גם לי יש את המחשב הזה - PROBOOK 4530 ואני מת עליו , לדעתי הוא מעולה ונוח ברמות - במיוחד המקלדת צ'יקלט שלו .

פורסם

חברים

נעשה קצת סדר

לניידים של HP יש כיום 2 יבואנים רשמיים בארץ - CMS וחברת C-DATA

איפה המידע הזה מופיע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים