עבור לתוכן

התאמת כרטיס מסך למפרט

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

יש לי מחשב מותג Asus V7-P7H55E

מעבד i7 870

4 ג'יגה RAM

ממה שהבנתי במעבד הזה אין מאיץ גרפי,

http://ark.intel.com/products/41315/Intel-Core-i7-870-Processor-8M-Cache-2_93-GHz

ולכן חובה להוסיף כרטיס מסך.

המחשב נקנה לפני שנתיים, ועד כה לא היה בשימוש (נשאר בקופסא)

עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ושאלתי היא

איזה שילוב של כרטיס צריך בשביל לקבל את התוצאה הטובה ביותר ?

מחכה להמלצותיכם

תודה רבה. :)

פורסם

לא מובן שום דבר.

1. קודם כל, אף שהמעבד אכן לא כולל מאיץ גראפי מובנה, מאיפה הסקת שלא כלול אחד (לא מובנה) במחשב? אתה חושב שמכרו לך מחשב מותג שחסרים בו חלקים בשביל לעבוד? ההגיון בשביתה?

2. גם אם אתה אכן צריך לקנות כרטיס מסך, אתה שואל ברצינות "איזה כרטיס יתן את התוצאה הכי טובה" מבלי לפרט הכי טובה במה? כרטיס לשימוש בסיסי (יישומים משרדיים, אינטרנט וסרטים) יעלה בערך רבע ממחירו של כרטיס מסך טוב למשחקים ובערך עשירית ממחירו של כרטיס מסך ליישומים עבור גרפיקאים מקצועיים.

3. אחרי שנעבור את שתי המשוכות הקודמות, עדיין תשאר שאלת התאימות. לא ברור עם איזה ספק כוח המחשב המדובר הגיע, לא ברור האם קיים בכלל מקום במארז...

4. לבסוף, הפלוס היחיד של "מחשבי מותג" מכל הבחינות הוא האחריות על המחשב בשלמותו. אם המחשב בן שנתיים סביר ששנה עוד נשארה, ויש סיכוי סביר שהאחריות הכוללת הזו תפוג ברגע שתפתח את המחשב ותנסה להתקין בו משהו לבד (שלא ע"י טכנאי החברה שמספקת את האחריות).

בקיצור, לפני שאתה "מחכה להמלצות", אולי כדאי שתעצור רגע ותחשוב מה בכלל אתה שואל.

פורסם
  • מחבר

לא מובן שום דבר.

1. קודם כל, אף שהמעבד אכן לא כולל מאיץ גראפי מובנה, מאיפה הסקת שלא כלול אחד (לא מובנה) במחשב? אתה חושב שמכרו לך מחשב מותג שחסרים בו חלקים בשביל לעבוד? ההגיון בשביתה? זה מה שנאמר לי ע"י היבואן ! המחשב נמכר עם מארז, לוח, וספק כח.

מעבד נמכר לי בנפרד!

2. גם אם אתה אכן צריך לקנות כרטיס מסך, אתה שואל ברצינות "איזה כרטיס יתן את התוצאה הכי טובה" מבלי לפרט הכי טובה במה? כרטיס לשימוש בסיסי (יישומים משרדיים, אינטרנט וסרטים) יעלה בערך רבע ממחירו של כרטיס מסך טוב למשחקים ובערך עשירית ממחירו של כרטיס מסך ליישומים עבור גרפיקאים מקצועיים. השימושים הם : אינטרנט, סרטים, ומשחקים, ותוכנות שונות לא כבדות.

3. אחרי שנעבור את שתי המשוכות הקודמות, עדיין תשאר שאלת התאימות. לא ברור עם איזה ספק כוח המחשב המדובר הגיע, לא ברור האם קיים בכלל מקום במארז... מדובר במארז כזה

http://www.asus.com/Barebone_PC/V_Series_2530L/V7P7H55E/#specifications

4. לבסוף, הפלוס היחיד של "מחשבי מותג" מכל הבחינות הוא האחריות על המחשב בשלמותו. אם המחשב בן שנתיים סביר ששנה עוד נשארה, ויש סיכוי סביר שהאחריות הכוללת הזו תפוג ברגע שתפתח את המחשב ותנסה להתקין בו משהו לבד (שלא ע"י טכנאי החברה שמספקת את האחריות).

בקיצור, לפני שאתה "מחכה להמלצות", אולי כדאי שתעצור רגע ותחשוב מה בכלל אתה שואל. חשבתי שאקבל תשובה יותר אנושית!

פורסם

תשובה, אנושית או לא, צריכה להתבסס על משהו (ויתרה מכך, חשוב שתדייק בפרטים - למשל "מחשב מותג" ו"Barebone" זה לא לגמרי אותו הדבר, שכן המושג הראשון מניח מחשב שלם - אם כי לחובתי יצויין שלא בדקתי אז לפי הדגם שציינת). ברגע שאתה עושה את המינימום המוחלט בשביל לעזור לשאר האנשים כאן לעזור לך, ועוד "מבלבל את האוייב", התשובה בהתאם.

נשארו 3 שאלות ללא מענה: מהן הדרישות מבחינת משחקים (יש ויש, וההבדלים עצומים), מהו התקציב, וכן מהו הדגם המדוייק של הספק - "380W" אומר מעט מאוד, אבל אם תקציבך מאפשר ודרישותיך מציעות התקנת כרטיס מסך חזק, סיכוי סביר ביותר שהספק יתקשה לתמוך בו.

פורסם
  • מחבר

מהן הדרישות מבחינת משחקים ? (יש ויש, וההבדלים עצומים) משחקים לא כבדים במיוחד

מהו התקציב ? עד 600 שקל

וכן מהו הדגם המדוייק של הספק ? זה מה שרשום במפרט של המחשב

http://www.asus.com/Barebone_PC/V_Series_2530L/V7P7H55E/#specifications

אבל אם צריך להחליף ספק, אני אחליף, לאיזה ?

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

שבוע טוב

מישהו ?

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים