עבור לתוכן

לאחר רכישת DELL U2312HM רוצה להבין אם המסך תקול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי היום את המסך הנ"ל ושמתי לב בבית שבין הפנאל למסך יש רווח בכל הפינות, שאם אני לוחץ טיפה אז הפנאל מתקרב למסך.

האם זה אמור להיות ככה?

תודה רבה לעוזרים זה חשוב לי מאוד

פורסם

כן כך זה צריך להיות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

פורסם

אתה יכול לקרב אותו או להרחיק אותו, זה עניין של נוחות.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי? אני מדבר על הפנאל השחור שרשום עליו DELL, שהוא כיסוי כזה למסך/זכוכית. בניהם יש טיפה רווח וחופשיות כאילו הוא קצת כמו גומי. אני רגיל שבמסכים הזכוכית דבוקה לפנאל ממש. אחיד.

פורסם

81095457.png

אם הבנתי אותך נכון והכוונה היא לאיזור שמוקף בכחול, אז הזכוכית שם אמורה להיות דבוקה לגמרי למסגרת, חוץ מזה המסגרת עשויה מפלסטיק קשיח ולא אמורה להיות תחושה של "גומי", מה שטיפה מוזר...

פורסם
  • מחבר

כן, אני מדבר על הפלסטיק הקשיח (המסגרת/פנאל) בפינות אומנם זה לא ממש מורגש, אבל באמצע למטה ולמעלה זה לא דבוק אני יכול להזיז את זה טיפה כאילו זה טיפה גמיש ורק עוטף את הזכוכית ולא דבוק ממש (אחיד).

אז המסך שלי תקול?

פורסם
  • מחבר

נאמר שהפנאל השחור (הפלסטיק קשיח) איננו מודבק לחלוטין לזכוכית. טיפה רופף כזה. אם אני לוחץ במקומות מסויימים יש הרגשת מרווח ובעת הלחיצה על הפנאל זה נראה כאילו הוא לא מהודק. יש מרווח קטן בין הפנאל לזכוכית. יש למישהו את המסך ויכול לומר לי אם ההסבר שלי תקף גם למסך שלו? תודה

פורסם

יש לי את המסך ואצלי ההדבקה צמודה ואחידה לאורך כל הפנאל, בלי שום רווח בשום נקודה שהיא. (ניסיתי גם ללחוץ על הפאנל בנקודות שונות לראות אם יש איזורים שמרגישים רופפים יותר - ואין)

נשמע כיאלו המסך שלך חטף איזה זבנג במעבר מהמפעל לחנות או אליך או משהו בסיגנון.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אחזור אליהם היום במטרה להחליף לי את המסך. תודה

פורסם
  • מחבר

המסך נקנה ברשת KSP בתל אביב השלום. חזרתי אליו והסברתי לו, גם הצגתי את הטענה הזאת בפניו כשפתחתי את הקרטון ליידו בעת הקנייה. הוא אמר שזה בסדר וככה זה צריך להיות, הסברתי לו שזה לא אמור להיות ככה. הוא אומר שהוא לא מחליף ולא מחזיר כסף בגלל שפתחתי לא יפה את הקופסא. אמרתי לו שירשום לי את דבריו והוא התעלם ממני. פשוט יצאתי משם בבושת פנים ובעלבון. למישהו יש עצות?

פורסם

בהתחלה לא הבנתי על מה דיברת...

תאיים בתביעה (בית משפט לתביעות קטנות).

פורסם

גם אצלי יש רווח בין המסגרת לפנל עצמו

וגם איפה שכתוב dell המסגרת דיי "באויר" שאני מצליח להוזיז אותה עם היד

נראה לי שככה זה צריך להיות...

ובכל אופן כל עוד המסך עובד תהנה ממנו זאת הבניה שלו :)

פורסם

עוד פעם לא מסתדר לי... אפשר הסבר מפורט לבעיה?

פורסם

החלק שמסביב למסך (באזל קוראים לו?) הוא לא צמוד למסך.

יש לו גמישות מסויימת.

אם רואים טוב במסך ואין שום דבר רופף, למה להחליף?

בשביל הסיכוי שייצא לך מסך עם פיקסל שרוף?

לדעתי לא שווה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים