עבור לתוכן

גרסאת קושחה חדשה לTP-LINK 1043ND

Featured Replies

פורסם

גירסת תוכנה כתובה בעמוד שדרוג הגירסה, מתחת לתיבת הטעינה.

גירסת חומרה כתובה על מדבקה בתחתיתו.

פורסם
  • מחבר

*משום מה נכון לעכשיו הם הסירו את הגרסא החדשה מהאתר שלהם, מי שהספיק להתקין הרוויח

פורסם

מי שהספיק להתקין הרוויח

כנראה שאם זה היה המצב, הם לא היו מורידים אותה

פורסם

הגירסה טובה אבל שינוי ה IP דפק אותה

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לדעת.., אולי שינוי האיפי היה הכרחי כי הIPTV מתנגש עם הIP הישן וכו..

פורסם

אני התקנתי DD-WRT על הנתב בנתיים יותר יציב והwifi סבבה. בגרסת הקשוחה המקורית היה מתרסק הweb interface תוך 24 שעות.

פורסם

מעקב

פורסם

אני התקנתי DD-WRT על הנתב בנתיים יותר יציב והwifi סבבה. בגרסת הקשוחה המקורית היה מתרסק הweb interface תוך 24 שעות.

גם אצלי הוא כל הזמן קורס!

ובכלל, אני די מאוכזב מהראוטר הזה.. הוא לא עומד בעומס והרשת מאד איטית.. אולי זה עניין של הגדרות אבל כל פעם אני מנסה לשנות משהו וכלום לא עוזר.

ניסיתי פעם DD-WRT אבל אני זוכר שזה עבד ממש זוועה על הנתב הזה..

איך המהירות הכללית של הרשת (בתוך הרשת, בשביל סטרימינג וכאלה..)?

פורסם
  • מחבר

אצלי הנתב הזה עובד מעולה, קורס אולי פעם בחודש שזה נחשב טוב לנתבים ביתיים, וגם אז כשהוא קורס זה שהרבה חברים ומשפחה באים ומתחברים לנתב וכמה מחשבים מפעילים טורנט אז זה תוקע אותו, itaysp תבדוק את כמות החיבורים שיש לך בתוכנות שיתוף קבצים, יתכן והכמות היא גבוהה מאוד וגורמת לקריסה

פורסם

יכול להיות שהשיתוף קבצים מוסיף לחגיגה, אבל גם כשהתוכנות סגורות ואני מעביר קבצים ברשת או רואה סרט בסרימינג.. הכל נהיה מאד מאד איטי וגם אי אפשר להכנס לדף ניהול של הנתב..

פורסם

אצלי בבית, עם 2 מחשבים נייחים בחיבור LAN, 4 מחשבים ניידים ו-5 מכשירים חכמים שכולם מורידים סרטים וצופים בסטרימינג אין בעית מהירות עם הנתב הזה.

תבדקו את הטווח (קירות חוסמים, רעשי רקע וכו') שאולי מפריעים לשידור.

פורסם
  • מחבר

כמובן חשוב שהנתב יהיה במקום מאוורר

פורסם

אצלי הנתב הזה מספק אינטרנט למחשב נייח ומדפסת רשת ועוד שני מחשבים נייחים בחיבור אלחוטי + נייד ASUS

בנוסף מחוברים אליו 2 אייפונים + גלאקסי2 + HTC ONE

כמו כן מספק חיבור ע"י ברידג' אלחוטי לנתב לינקסיס שמחובר למחשב HTPC + טלויזיה חכמה 47 + ממיר של יס

חיבור 100 להוטבוקס של הוט

פעם בחודש אני עושה לו באופן יזום ריסטארט אחרת יעבוד לנצח.

פורסם

ממש מוזר מה שאתם מספרים.. :(

אולי משהו בהגדרות אצלי דפוק.. או שהגרסא דפוקה :S

הנתב נמצא במרכז הבית במקום גבוהה, יש לו 3 וחצי כיוני אוויר (חצי כי מטר וחצי ממנו יש קיר אחד כבר..)

הקליטה טובה יחסית בכל הבית (חוץ מאצלי בחדר משום מה ואני הכי קרוב אליו) אבל קניתי כרטיס רשת ממש חזק והקליטה סבבה.

המהירות טובה מאד כי כשאני מוריד משהו (ויש לי חיבורשל 5 מגה) אני מגיע למהירויות של 400-600 בדרך כלל, אבל אז אתה מרגיש שכל שאר הבית איטי.

ולא רק בהורדה מהאינטרנט אלא אפילו להכנס MyBookLive שיש לנו או סתם לגלוש באינטרנט.. אולי יש לי גרסא דפוקה. לא יודע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים