עבור לתוכן

מסך שחור בצורה ראנדומלית לחלוטין.

Featured Replies

פורסם

שלום, אחרי שהצלחתי לאתר ולתקן את בעיית התקיעות, יש לי עוד בעיה, הפעם זה המסך שהופך לשחור (על השולחן עבודה), ואז חוזר לעצמו, או מסך שחור וכתוב NO SIGNAL עד שאני עושה רסטארט למחשב, או בכלל תקיעה אחת ענקית ביחד עם הסאונד (שנתקע על איזה צליל) עד שאני מפעיל מחדש. הנה תצלום מסך של HWMONITOR עם כל הטמפ' והמתחים (שאגב לא נראלי שזו בעיית התחממות מן הסתם הטמפרטורות פה נורמליות לחלוטין)

mwmmkjtymndz.jpgmwmmkjtymndz.jpg

http://www.*צונזר*/my/mwmmkjtymndz.jpg

זה מצנזר את הלינק, תכניסו שם SIZ אחרי הWWW נקודה CO.IL

דרייברים מעודכנים (חזרתי לדרייבר שיש על הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך בעקבות הבעיה, כי ראיתי בEVENT LOG שהדרייבר היה קורס וכתוצאה מכך הייתי מקבל את הNO SIGNAL) ועם הדרייבר שעל הדיסק (גרסאת 280) יש לי ת'מסכים השחורים הקצרים שאחרי מספר שניות המחשב חוזר לעצמו. (הדרייבר הכי עדכני היום גרסאת 301)

הצעות?

פורסם

אם התוכנה מדווחת כמו שצריך יש בעיה עם הספק - ראה מה הערך ב- 12V

פורסם
  • מחבר

אם התוכנה מדווחת כמו שצריך יש בעיה עם הספק - ראה מה הערך ב- 12V

אוקיי, רק לוודא, יש עוד תוכנות לבדוק איתן את המתחים?

פורסם

דרך הביוס

PC Health

פורסם
  • מחבר

דרך הביוס

PC Health

כתוב לי בביוס 12.................. התוכנה מראה לא נכון כנראה

עריכה : דרך אגב גם בSIW מראה לי 7.03-7.08 ולא 12, מה שתי התוכנות דפוקות?!

פורסם

ממליץ לבדוק עם ספק כוח אחר.

פורסם
  • מחבר

ממליץ לבדוק עם ספק כוח אחר.

מאיפה אני יביא ספק כוח אחר שיסחוב את המערכת הזו, בדקתי ידנית (יש לי מכשיר טסטר), כל המתחים בסדר, כל הערכים עומדים היכן שהם צריכים לעמוד , זה ZALMAN ZM500-HP, אמור ועוד איך להספיק למערכת כזו, כנראה זה לא הספק.. אני באמת לא יודע כבר מה זה , ניסיתי הכל, בדקתי זיכרון, דיסק קשיח, כרטיס מסך, הכל.

המתחים בסדר, החומרה בסדר, הווינדוס גם בסדר כי הוא עובד במחשב הקודם ובעוד מחשבים, דרייברים מעודכנים, מה זה כבר יכול להיות..

פורסם

יש לך ספק כוח נוסף ?

אם כן נסה לחבר את שתי צמות המתח לכרטיס המסך אליו בנפרד.

העזר בתמונה.

חזור לדווח מה קרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים