עבור לתוכן

במשחק ה Uninstall לא עובד יש ERROR ,יש דרך נוספת למחוק נכון את המשחק?

Featured Replies

פורסם

השאלה בגוף הההודעה

פורסם

איזה ERROR קיבלת? (תמונה תיהייה עדיפה)

במקרה הכי גרוע אתה יכול להשתמש בccleaner.

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר מה היה בידיוק רשום בהודעת שגיאה צויין שם משהו לגבי שזה לא מוצא איזה קובץ ...

לא הייתה לי סבלנות לחכות פה לתשובה אז עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי דרך למחוק קבצים דרך Registry Editor של הווינדוס

http://support.microsoft.com/kb/243723/en-us

אני מצאתי שם את קבציי המשחק ומחקתי משם, והמשחק כבר לא מופיע בהוספת/הסרת תוכנות , עשיתי נכון??

פורסם

קודם כל אני תמיד ממליץ להתרחק בכלל מלגעת בקבצי registry אלא אם אתה יודע בדיוק מה אתה עושה.

בלבד זה אני גם המלצתי לך על ccleaner למה לא השתמשת בה?

ובקשר למדריך שפרסמת, כתוב באתר שלהם שהוא תקף רק ל:

APPLIES TO:Microsoft Windows 2000 ServerMicrosoft Windows 2000 Advanced ServerMicrosoft Windows 2000 Professional EditionMicrosoft Windows 2000 Datacenter ServerMicrosoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition

אז בקשר לשאלה שלך יש לי ניחוש פרוע, לא.

אבל אם אתה רואה/מרגיש בהבדל, אז נעשה מה שנעשה, וזה מה שחשוב.

פורסם
  • מחבר

לא השתמשתי ב ccleaner כי ביצעתי את המחיקה עוד לפני שהמלצתה על התוכנה

בדיעבד ה ccleaner יעזור לנקות במידה ונשאר משהו מהמשחק ?

פורסם

לי יש את הגרסה המלאה (בתשלום) של CCLEANER שהיא יודעת למחוק קבצי רגיסטרי שלא בשימוש/ישנים/פגומים.

אני לא יודע אם גם הגרסה החינמית יודעת לעשות את זה, אבל אם יש לך איפה להשיג אז רוב הסיכויים שכן.

האם זה ישפיע בצורה שאתה תרגיש בה... לא ממש.

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs:
פורסם

זה שהסרת את הערך מהרגיסטרי לא מחק את המשחק מהמחשב.

הסרת את הערך מלהופיע ב Add/Remove Programs, אבל המשחק עדיין נמצא אצלך על המחשב ותופס מקום בכונן הקשיח.

כדי להסיר אותו סופית יש עכשיו למחוק את הקבצים שלו מאיפה שהוא היה מותקן, כנס ל C:\program files ותתחיל לחפש בתיקיות את המשחק שלך ותמחק אותו.

לאחר מכן, וזה כבר לא חובה, תכנס ל C:\Users\<user name>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs ותמחק את התיקיה של המשחק גם משם, זה ימחק את הקיצור שלו מתפריט התחל.

בנוסף יכול ליהיות מצב שישארו שאריות מהמשחק גם ב C:\Users\<user name>\AppData\Roaming או C:\Users\<user name>\AppData\Local וכך גם יכול ליהיות שנשאר שאריות ברגיסטרי. בכל אלו עדיף לא לגעת אלא אם אתה באמת יודע מה אתה עושה.

פורסם

תתקין אותו מחדש לאותה ספריה ותסיר שוב.

פורסם
  • מחבר

זה שהסרת את הערך מהרגיסטרי לא מחק את המשחק מהמחשב.

הסרת את הערך מלהופיע ב Add/Remove Programs, אבל המשחק עדיין נמצא אצלך על המחשב ותופס מקום בכונן הקשיח.

כדי להסיר אותו סופית יש עכשיו למחוק את הקבצים שלו מאיפה שהוא היה מותקן, כנס ל C:\program files ותתחיל לחפש בתיקיות את המשחק שלך ותמחק אותו.

לאחר מכן, וזה כבר לא חובה, תכנס ל C:\Users\<user name>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs ותמחק את התיקיה של המשחק גם משם, זה ימחק את הקיצור שלו מתפריט התחל.

בנוסף יכול ליהיות מצב שישארו שאריות מהמשחק גם ב C:\Users\<user name>\AppData\Roaming או C:\Users\<user name>\AppData\Local וכך גם יכול ליהיות שנשאר שאריות ברגיסטרי. בכל אלו עדיף לא לגעת אלא אם אתה באמת יודע מה אתה עושה.

המשחק היה מותקן בחוצץ D והווינדוס מותקן ב C אז גם ב C:\program files לא היה כלום

מחכתי את תיקיית המשחק מכונן D כבר אז שעשיתי הסרה דרך הרגסטרי..

עברתי ידני על כל התיקיות לא מוצא שום דבר שקשור לערך/שם של המשחק

עשיתי גם חיפוש אוטומטי של ערך המשחק וכלום לא מצאתי

וגם ביצעתי ניקוי עם CCLEANER .

לגבי התקנה חדשה והסרה מחדש של המשחק- אין לי כבר את דיסק/קובץ ההתקנה אז לא יכול לבצע את זה.

פורסם

חיפוש של המשחק לא יעזור לך מאחר וישנם קבצים ותיקים ששמם שונה.

בכל מקרה פעם הבא מומלץ להשתמש בתוכנות כמו CCleaner או Revo uninstaller.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים