עבור לתוכן

פינגים גבוהים בשירות ADSL, Bezeqint עזרה!

Featured Replies

פורסם

שלום, עד לא מזמן הייתי מנוי בחברת הכבלים מת"ב לאינטרנט המהיר בכבלים, הספק שלי היה 013 ברק והפינגים היו מצוינים ומשחקי הרשת עבדו חלק.

לא מזמן נרשמנו למבצע yes@wow וכל תשתית הכבלים בביתי נותקה וחוברה תשתית yes ועכשיו אני מחובר ב ADSL. ספק - בזקבינלאומי, מהירות 0.75.

בזמן האחרון אני סובל מפינגים גבוהים ומזורים.

פירוט:

------

בשעות הבוקר בין 6 בבוקר ל 3 בצהריים יש פינגים נהדרים שנעים בין 20-40.

בשעות הליה המאוחרות בין 12 בלילה ל 6 בבוקר יש גם כן פינגים נחמדים בין 20-40.

אבל הבעיה המרכזית היא בשעות הערב, הפינגים שלי מגיעים ל 80-110 בשרתים ישראלים וזה משגע אותי.

איני מפעיל שום תוכנה חיצונית כגון קאזאה וכו', וזה נורא מוזר.

התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי והתומך אמר לי להיכנס מחדש עם היוזר guest@OBarak בסיסמסא Bezeq, נכנסתי והפינגים נשארו אותו דבר! בשעות הערב בין 80-110...

הבנתי שהבעיה היא כנראה לא בבזק בינלאומי אלא בWOW או במרכזיה, אשמח לקבל עזרה ומידע מדוע זה קורה, האם כדאי להתנתק מADSL, והאם תשלום לחברה בסך 150 שח על האינטרנט המהיר מוצדק. תודה

פתחתי דיון על זה גם באתר פרש, בדקו את התגובות שמה http://www.fresh.co.il/dcforum/Networking/8162.html

פורסם

בשעות הערב יש הכי הרבה גולשים ולכן יש עומס (רק בנזק)

ולכן אני ממליץ לך לעבור לספק אחר

עם אתה מחפש ספק תעשה חיפוש בפורום ואתה תקבל הרבה תוצאות.

=========================

ובזק (המרכזיה ) לא יכולה לבדוק

upload

רק

download

פורסם

1. העומס לא רק בבזק.

2. אתה מתלונן על פינג של 110? בשעות העומס הפינגים יכולים להיות כל כך גרועים שאני מעדיף להתנתק (ואני על חבילה של 1.5, דרך אקטקום)

אין אצלך שום בעיה, תמשיך לגלוש בשקט.

בשעות הערב תמיד האינטרנט יותר איטי וכל יום שעובר בלי שיפור התשתיות זה נהיה יותר גרוע.

פורסם

בשעות הערב תמיד האינטרנט יותר איטי וכל יום שעובר בלי שיפור התשתיות זה נהיה יותר גרוע

לא אצלי.

פורסם
  • מחבר

1. העומס לא רק בבזק.

2. אתה מתלונן על פינג של 110? בשעות העומס הפינגים יכולים להיות כל כך גרועים שאני מעדיף להתנתק (ואני על חבילה של 1.5, דרך אקטקום)

בשעות הערב תמיד האינטרנט יותר איטי וכל יום שעובר בלי שיפור התשתיות זה נהיה יותר גרוע.

אני מסכים איתך אבל אי אפשר להמשיך ככה הם חייבים לסדר את זה...

אין איזה פיתרון? לעבור לכבלים?

פורסם

תתקשר לספק ותסגור את זה מולם.

פורסם

המצב אצל הכבלים הוא אותו הדבר. החברות בארץ פשוט לא משקיעות בתשתית וממשיכות לספק את המוצר לכולם כאשר האיכות שלו יורדת.

דרקי, גם אצלך זה ככה. תעשה בדיקות בבוקר, בצהריים ובערב ותראה את ההבדלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים