פורסם 2012 באוקטובר 2312 שנים גם תופעה מעניינת,TI לא מחייבים אותם עד שזה יצא מהם.אם תכנס לחשבון בנק שלך תראה שלא ירדו ה-10$ האלה.ואם תיכנס לפייפל, ותלך מספיק אחורה, תראה שזה במצב Pending..
פורסם 2012 בנובמבר 312 שנים איזה מגניב.. Estimated delivery: Sun 11/04/2012 6:00 pm טוב, מחר נגלה כמה עד כמה הם קרובים להערכות..
פורסם 2012 בנובמבר 312 שנים אצלי הופיע PROBLEM בתור מצב ההזמנהוהייתה לי אפשרות עם סמל של פייפל CLICK HERE TO PAYנכנסתי לחשבון וכאילו שילמתי שובאני רק מקווה שלא חייבו אותי פעמיים...בכל מקרה עכשיו זה בדרך
פורסם 2012 בנובמבר 312 שנים תוכל לראות באתר של PayPal אם חויבת פעם אחת או פעמיים.אבל אתה צריך לגרום לרשימה להראות מספיק אחורה,כי ב-Default זה מראה רק מהכמה ימים אחרוניםתסמן שם שזה יראה 3 חודשים אחורה למשל, ואז תוכל לבדוק בצורה טובה.
פורסם 2012 בנובמבר 412 שנים אליי לא התקשרו חח דרך אגב זה הגיע עכשיו הרגע - ב-11:30 בבוקר. אם רק שאר המשלוחים שאני מזמין היו מגיעים כל כך מהר..
פורסם 2012 בנובמבר 412 שנים הגיע עכשיוממש לפני שאני בכלל פותח את האריזהאני חייב לציין את התענוג לעבוד עם חברה כל כך מקצועיתהכל כל כך מסודר ומאורגןפשוט אמריקההלוח ממש ממש קטן ומרשיםתודה רבה לwombat שהשב את צומת ליבי למוצר הזה!!!!
פורסם 2012 בנובמבר 412 שנים גם אלי הגיעהצחיק אותי השקיות עם האוויר שהיו בקופסאממש הזכיר קטע מרחוב סומסום (אוויר בשקל אחד)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.