פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים מעבד 3770K עפ"י השרטוט של המעבד עובד עם 1X16 או 2X8 אז מה עדיף למשחקים ועבודה כבדה ?http://www.anandtech.com/show/5771/the-intel-ivy-bridge-core-i7-3770k-review/5הלוח תומך ב- 2X16 אבל כנראה מעבד לא
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים זאת שאלה קשה - סביר מאוד להניח ששני HD 7870 יהיו חזקים יותר, מצד שני, אתה חייב תמיד דרייברים מעודכנים בשביל להיות בטוח שהמשחק שאתה מריץ ינצל את שני הכרטיסים, חייב ספק כוח שמסוגל להחזיק את שני הכרטיסים, וכמובן - עוד לא ידוע לי אם הם פתרו את בעיית ה-Micro Stuttering בזמן שימוש במערך של כרטיסים.בשביל השקט הנפשי, הייתי קונה כרטיס אחד כרגע, ואז עוד שנתיים, כשהוא יתחיל לצלוע במשחקים חדשים, קונה כרטיס חדש באותו הסכום.
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים מחבר 7870 יהיו חזקים יותר על 2X8 ?הדרייברים תמיד מעודכניםספק 850 W מספיק ל- 3 כרטיסיםבעיית ה-Micro Stuttering בזמן שימוש במערך של כרטיסים.לא הבנתי מה זה ?היום עם כרטיס 1 יש לי בעיות קלות בגימגום ב- FPS גבוהאז מה זה אומר עם CF הבעיות יהיו גרועות יותר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.