פורסם 2004 בינואר 1621 שנים בזמן האחרון ראיתי שכולם מעדכנים מודים אמרתי מה זה קרטר לא יעדכן גם ? יעדכן ! ;D קצר ולעניין כמו שתראו חריטה של כאוס על פרספקס דק יחסית 3 מ"מ חריטה על פאנל מקדימה עם פרספקט 5 מ"מ נראה לי . לדים צהובים עם נגד בטור ולכאוס לדים אדומים וכחולים וסגול אחד במקביל עם נגד לכל אחד + מפסק. מספיק עם הדיבורים ונלך למה שאתם רוצים.
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר מצטער אחי אבל אני מת על הסמל כאוס והאטום זה קרוקר ובאמצע יש נייק.עכשיו אחרי שעשיתי אותו אני אתחיל בדברים מקוריים יותר.
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מסכים איתך...בדוגרי יצא יפה אבל אם היית משלב את הלדים בפנים האפקט היה גדול יותר וממש מדהים..בכל מקרה סחטיין על העבודה הנקייה והיפה 8)
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר סבלנות חברים ... בימים הקרובים החריטה תשולב במארז והלדים יהיו ממש מסביב וינגעו בפרספקט .
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים חח יצא גדול! ;Dאהבתי את זה עם התאורה האדומה, אבל באמת יהיה יותר יפה אם הלדים יהיו מבפנים.
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר הצייר אממ אני :blushing: אבל זה לא נעשה על ידי ציור בלבד הפרספקט הונח על הדלת שעליה היתה מדבקה של כאוס. ואכן בעזרת הדרמל המקורי של "דרמל" 395py
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר הלדים נמצאים במרחק 4 ס"מ מהפרספקס ועם לא מאירים מלמעלה אלאה מהצד הפרספקס נמצא בידיוק באמצע הלד .וכמו שאמרתי שזה יהיה במארז הלד יהיה צמוד לפרספקט מהצד.
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים דווקא לפי דעתי יצא הרבה יותר יפה עם האורות כמו פרוז'קטורים של תצוגה ככה - אתם יודעים כמו בחלון ראווה - מגניב... סחתיין carter - מחכה לתוצאה הסופית
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים אחלה מוד!!עריכה:סליחה זה חבר שלי הוא עושה את זה דווקא...אני אדאג שזה לא יקרה שוב..........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.