עבור לתוכן

לפטופ לא מזהה כבל אינרנט.

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה בלפטופ.האינטרנט האלחוטי עובד מצויין אבל שאני מנסה לחבר את הכבל אינטרנט הרגיל, אין שום תגובה מצד המחשב.

אני לא יכול להשתמש בכבל. ניסיתי לעשות פיתרון בעיות עם הוינדוס אבל הוא אפילו לא מזהה את החיבור הזה ולא נותן לי לבחור בו בפתרון בעיות (אני יכול רק לבחור בחיבור של הויפי ובחיבור בלוטוס)

אני כבר מיואש, ניסתי לפתור את הבעיה,לעדכן דריברים,לראות אם צריך להתקין משהו..וכלום.

במנהל ההתקנים אני רואה משום מה שבלוטוס וה Ethernet יש בעיה...אין להם דריברים(לא שצריך להתקין.הם פשוט לא קיימים) אני מנסה למצוא אוטומטית דריבר לאטרנט אבל הוינדוס לא מוצא באינטרנט דרייבר. אני מאמין שזאת הבעיה...אבל אין לי מושג איך לפתור אותה

בבקשה תעזרו לי.

פורסם

נזה לחפש בגוגל את דגם הנייד שלך בתוספת המילה 'DRIVER'

איזה דגם המחשב שלך?

תוכל להעלות צילום מסך של מנהל ההתקנים?

פורסם
  • מחבר

דגם המחשב זה Asus U56E-RAL9

אתה חושב שאין לי דירבר לאנטנט זאת הבעיה ?

אני לא מוצא דרייבר באתר של אסוס לזה...

הינה הצילום מסך:http://up351.siz.co.il/up2/zcyr1ftjhtmk.pngzcyr1ftjhtmk.png

אני לא יכול לעשות עידכון...זה לא מוצא לבד..ואין דרייבר שמותקן כרגע..

תודה מראש על העזרה (:

פורסם

כנס להגדרות המאפיינים בלוח בקרה של הציוד הבעייתי וחפש שם PID ו VID בכרטיסיה האחרונה ורשום אותם פה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי..אתה יכול להיות יותר ברור ? מה לעשות ולבדוק ?

פורסם
  • מחבר

תודה ! עכשיו אני רואה שיש בכלל חיבור לאינטרנט בשם Local Area Connection

אבל אני לא מצליח להפעיל אותו...הוא לא נדלק...הוא לא מזהה כבל מחובר-הכל תקין...ניסיתי כבר 2 שעובדים בוודאות

עריכה:הכל היה בסדר אחרי שעדכנתי את הדריוור...עשיתי טעות וחיברתי את הכבל לחיבור טלפון בלי לשים לב...

תודה רבה לך !

יש לי שאלה קטנה...את המחשב הנייד קיבלתי עם וינדוס..יש לי את הסייראל ריי מוטבע מתחתיו...אבל אין לי דיסק...איך אני יכול לפרמט אותו ?

גם לבלוטוס משום מה אין דרייבר..איזה דריבר להוריד ? יש שם כמה..

תודה !

פורסם

כן, כנס לרשימת דריברים איפה שראית שיש בעיה, כנס לדבר הבעייתי, לך לטאב האחרון, מתקדם, ותחפש ברשימה שם PID ו VID ותרשום את הערכים שלהם פה.

לפרמט אתה לרוב לא יכול סתם ככה, או שאתה משתמש ב RECOVERY PARTITION, או שתשיג התקנה של חלונות מאיפשהו נורמלאי...

פורסם
  • מחבר

אני נכנס מפה : Control Panel\Hardware and Sound ומשם לDevice meneger

אין שם את האפשרויות שאמרת...אולי טעיתי במיקום ? איפה רשימת דרברים שאתה מתכוון אליה ?

תודה !

זאת אומרת שאני צריך לשים וינדוס פרוץ ? או לקנות דיסק ? אני לא יכול להשתמש בסיריאל קי שיש לי ולעשות התקנה מחדש או משהו ?

פורסם

ב DEVICE MANAGER תחת משהו שמופיע ככתום או לא מזוהה, לך ל ADVANCED שלו.

לא אתה לא. אתה יכול להשיג דיסק התקנה של חלונות מחבר ולהשתמש בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים