פורסם 2012 באוגוסט 3113 שנים מחבר ראית שיש 157 מיליון תוצאות בגוגל לפני שפתחת את הדיון?כן, וראיתי גם שאף אחת מהן לא עוזרת לי.הקוד המקורי שיש לי עם הWIN 8 PRO לא מתאים ב ADD FEATURES ולעשות חדש זה פותח לי בעיה של חוסר תקשורת.
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים מחבר אז למה אתה לא רושם את הפרטים האלו?איזה גרסא של המערכת התקנת?win 8 pro
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים אתה ממש קשה...כתבת ש:הקוד המקורי שיש לי עם הWIN 8 PRO לא מתאים ב ADD FEATURES ולעשות חדש זה פותח לי בעיה של חוסר תקשורת.למה התכוונת?האם התקנת את preview שיצא למערכת או משהו אחר?
פורסם 2012 בספטמבר 213 שנים מחבר אתה ממש קשה...כתבת ש:למה התכוונת?האם התקנת את preview שיצא למערכת או משהו אחר?לא לא...יש לי עותק מקורי של WIN 8 PRO מה MSDN אם אתה מכיר...
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים היי MiCoolתנסה להכניס את הסריאל הזה ב ADD FEATURES:MBFBV-W3DP2-2MVKN-PJCQD-KKTF7 לוטם
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים ^שטויות וזה לא חוקי. המדיה סנטר מגיע כתוסף אופציונלי שעולה כסף. עם הרכישה אתה תקבל סריאל.
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים לא בדקתי בגרסת ה PRO אבל בגרסאות אחרות זה עובד!וזה חוקי לחלוטין microsoft בעצמם מפרסמים את הסריאל הזה בתמיכה שלהםשאלות נפוצות Windows8: Where is Windows Media Center?לוטם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.