עבור לתוכן

יותר מידי בעיות ברשת לאחר חיבור הראוטר

Featured Replies

פורסם

הבעיות:

1. במחשב אחד לא ניתן לפעמים לגלוש בכלל, לא להתחבר לשום שירות שקשור לאינטרנט אבל המחשב כן מזוהה ברשת וכן אפשר להכנס אליו ממחשבים אחרים.

2. במחשב שלי לפעמים לא ניתן לגלוש בכלל, או שהגלישה איטית מאוד.

הבעיות קורות בעיקר כשהפיירוול מופעל והן משפיעות בעיקר על המחשב שלי, המחשב השני גולש מתי שהוא רוצה. לדוגמא:

כאשר אני רוצה להכנס לYNET אני צריך לבטל את הפיירוול בשביל שאני אוכל לראות את הפס ניווט.

עוד דוגמא: עכשיו הפיירוול פועל, הדף הראשי של MSN ישראל עולה, אבל כאשר אני מנסה להכנס לקהילות MSN אני מקבל שגיאת 404.

ניסיתי להגדיר שרת פרוקסי לדפדפנים בשני המחשב אבל זה לא ממש עזר, בדקתי את הגדרות הDNS בראוטר והכל בדיוק כמו שהספק אינטרנט נותן. אין לי מושג כבר מה לא מוגדר נכון וזה מתחיל לעצבן אותי.

באתר של היצרנית אין שום הוראות, בחוברת שקיבלתי עם הראוטר אין שום הגדרות מתקדמות יותר, הדף בעברית בכלל מיועד למי שמתחבר דרך PPTP ולבזק חכיתי שעה וחצי על הקו עד שוויתרתי.

הראוטר הוא GR-D4T1S והוא מחובר למודם סמסונג, הכחול המרגיז (שהחליפו לי לפני שבוע)

אני מריץ חלונות 2000, במחשב השני יש XP (הFW של XP מבוטל), שני המחשבים רואים אחד את השני ברשת אבל יש יותר מידי בעיות בגלישה ובהתחברות.

תודה על העזרה.

פורסם

ניסית לעדכן את גרסת ה-firmware של הראוטר? זה נשמע פשוט בעייה של הראוטר, ויכול להיות שיש באג בגרסה הנוכחית.

פורסם

תאמת, זה היה יכול להיות נחמד.

אבל באתר של החברה יש רק מסמך על הראוטר...

יש איזה אתר שמרכז קושחות לראוטרים? (כמו האתר שמרכז לכוננים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים