עבור לתוכן

עזרה עם TV OUT, ב-9800pro.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי כרטיס Radeon 9800 pro של הרקולס.

ואני מעוניין להשתמש ב-TV OUT שלו, אולם נתקלתי בבעיות.

אני משתמש ב-Catalyst 3.10, וזה יותר הרבה בעיות עם זה, משום מה.

דבר ראשון - כשאני עובר לטלויזיה, הוא עובר לרזולוציה 1024x768, משום מה הוא מזהה את זה כרזולוציה הנתמכת של הטלויזיה ואי אפשר לשנות את זה בהגדרות של ה-displays בדרייברים של ATI. וזה כבר לא טוב - שכן הטלויזיה הדפוקה בחדר שלי יכולה להציג רק 800x600, ומה שקורה זה שאני רואה רק חלק מהמסך ונאלץ לשות scroll כדי לראות את השאר..

הדרך היחידה שמצאתי לעקוף את זה זה להוריד את הרזולוציה של הדסקטופ שלי ל-800x600, ואז להעביר לטלוויזיה.. אבל מה ההגיון בזה? זה מטרד, ואח"כ צריך להחזיר את זה עוד...

-

אגב, לפני הרדאון הזה (שיש לי אותו בסה"כ שבועיים), היה לי GF2 pro ישן מאוד, והיה לי בו TV out ללא שום בעיות, השתמשתי בתוכנה TVtool.. אבל לצערי גיליתי שהיא תומכת רק בכרטיסים של Nvidia.. מישהו מכיר תוכנה חלופית שכן תומכת בריידונים?

-

דבר שני - אני רוצה שהמסך שלי והטלויזיה יציגו דברים במקביל, כלומר באותו זמן, ולא שהמסך יכבה כשאני עובר לטלויזיה. זה אמור להיות אפשרי, אבל אני לא רואה שם שום אפשרות כזאת, אני פשוט מעביר לטלויזיה וזה מכבה את המסך. זה מאוד לא נוח, כי מאוד קשה לקרוא טקסט על מסך הטלויזיה.

אז מה אתם אומרים? יש הצעות? כי זה ממש מאכזב לקנות כרטיס כזה ולגלות שאומנם הבצועים מדהימים, אבל פיצ'ר ה-TV out מאכזב.

תודה מראש :)

פורסם

אכן הרזולוציה בטלוויזיה היא 800X600 בלבד.

לכן תצטרך לעבור לרזולוציה הזאת בכל פעם שתרצה לראות סרט על הטלוויזיה או משהו בסיגנון.

פורסם
  • מחבר

אבל זה גרוע, שצריך להחליף את הדסקטופ ואז להחליף חזרה.

אין איזו תוכנה שמנהלת TVout לריידיאונים?

ומה בדבר שימוש במסך ובטלויזיה במקביל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים