עבור לתוכן

התיקייה של המצלמה שלי (Canon PowerShot SX150 IS), לא נפתחת בעת חיבורה למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום.

מאז שהתקינו לי את מערכת ההפעלה חלונות 7 מחדש, כאשר אני מחבר את מצלמת ה-Canon PowerShot SX150 IS שלי למחשב, לא נפתחת התיקייה שלה.

כאשר אני נכנס ללוח הבקרה -> חומרה וקול -> הפעלה אוטומטית, במטרה לבדוק את הגדרות ההפעלה האוטומטית של המצלמה שלי, המצלמה איננה מופיעה ברשימת ההתקנים המחוברים למחשב שלי, גם כאשר היא מחוברת ודולקת ומערכת ההפעלה מזהה אותה.

מה הסיבה לבעייה?

פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא עונה לי?

פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא עונה לי?

פורסם

כנס לdevice manager כשהמצלמה מחוברת, תבדוק אם המחשב "באמת" מזהה אותה.

פורסם
  • מחבר

באיזה מיקום המצלמה אמורה להימצא ב-Device Manager?

פורסם

בעקרון תחת USB, אבל מה שמעניין אותי זה האם אחד מהסמלים שאתה רואה שם קיים עם סימן שאלה צהוב עליו?

פורסם
  • מחבר

הנה צילום מסך של רשימת בקרי USB במנהל ההתקנים כדי לפשט יותר את העניין (המצלמה דלוקה ומחוברת למחשב בעת צילום המסך):

אין סמל כלשהו ברשימה עם סימן שאלה צהוב עליו.

פורסם

המצלמה לא אמורה להופיע תחת USB אלא אם כן סימנת "הצג התקנים לפי חיבור".

ומערכת ההפעלה מזהה אותה.

איך אתה יודע שמערכת ההפעלה מזהה אותה? במה זה מתבטא? אם הכוונה היא שהמצלמה מופיעה ומתפקדת באופן תקין ואפשר לראות את התמונות במחשב (והבעיה היחידה היא הפעלה אוטומטית), אז אין טעם לחפש אותה במנהל ההתקנים.
פורסם
  • מחבר

המצלמה מופיעה בסייר החלונות ואפשר לראות תמונות במחשב.

אבל היא לא מופיעה ברשימת ההתקנים המחוברים למחשב בהפעלה אוטומטית.

פורסם

גם לי יש מצלמת קנון (דגם אחר), וגם אצלי לא קופץ חלון ההפעלה האוטומטית (אם כי זה לא מפריע לי). חיפוש מעלה שזו בעיה נפוצה, אם כי לא מצאתי לה פתרון שעובד.

פורסם
  • מחבר

במחשב של אבא שלי המצלמה שלי כן מופיעה ברשימת ההתקנים שבהפעלה האוטומטית.

כמוכן, במחשב של אבא שלי, במנהל ההתקנים שבלוח הבקרה, מופיעה המצלמה שלי תחת הקטגוריה "מכשירים ניידים", והיא ההתקן היחיד שמופיע שם.

במחשב שלי, אני אוכל לבדוק רק במוצאי שבת או מינימום ביום חמישי בשבוע הבא, אם הקטגורייה עצמה מופיעה.

פורסם
  • מחבר

עדכון: במחשב שלי, המצלמה שלי מופיעה תחת קטגוריית מכשירים ניידים במנהל ההתקנים, אך איננה מופיעה ברשימת ההתקנים שבהפעלה האוטומטית.

מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון: מסתבר שהבעייה יותר גדולה ממה שחשבתי.

הבעייה בגדול היא ששום התקן שאני מחבר למחשב (דיסק און קיי, מצלמה וכ"ו), לא מופיע ברשימה של ההתקנים ביישום הפעלה אוטומטית (כלומר בעייה ב-Autoplay או משהוא כזה).

בדיון שפתחתי בפורום של מיקרוסופט Answers, כל הפתרונות שהציעו לי, לא עזרו.

איך לפתור את הבעייה?

פורסם

אולי יש לך אנטי וירוס שחוסם את האפשרות הזו?

פורסם
  • מחבר

אני משתמש עם Avast, ואין בו אפשרות לחסימת Autorun.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים