פורסם 2004 בינואר 1821 שנים גם אני נתקעתי בשלב הזה עם האגזוז ואין לי מושג איך לעשות אותומישהו עבר את השלב הזה??
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים גם אני תקוע בזה.....ניסיתי את כל מה שאפשר שם ועדיין כלום, אולי זה באג במשחק... ???
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים לא צריך לבנות אגזוז מביאים אותו אחרי שמסימים את המכוניתאצלי הבעיה היתה שפשוט היה צריך 2 כסאות אחד לנהג ועוד אחד לנוסע
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים מחבר וואלה נכון....אני מכרתי את הכיסא השני אבל החזרתי אותו ועברתי אבל עכשיו אני תקוע בשלב של האמבולנס....שאני מסיים ליבנות את האמבולנס לפי התיכנון הראשון אני לא יודע מה אני צריך לעשות בתחרות .... איך לנצח......
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים מי בכלל משחק בזה ? יש לו גרפיקה מכוערת ! וגם נראה לי העלילה לא משהו...אם אתה לא יודע מה אתה מדבר עדיף שתשתוק!למה יש לך גרפיקה מכוערת? בטח יש לך איזה גישה MX 2
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים יש לי בעיה בעיצוב השני של האמבולנס - אני בונה כל מה שצריך ועדיין לא מסיים לי את השלב!ניסיתי כבר הכל (2 כיסאות, משקולות שונות, לבנות בסדר שמראים בסרט) ואין לי מושג כבר מה צריך.נראה לי זה באג במשחק, אבל אם מישהו יכול לעזור, אז בבקשה.
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים מחבר אני הצלחתי באמבולנס את הראשון אבל ניראה לי שהראשון לא טוב כי שאני הולך לתחרות אני לא מצליח שם כלום....
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים הכל טוב אצלך פשוט בתחרות אתה צריך ללחוץ קדימה ואז אחורה מלא פעמים (גז ואז ברקס) עד שיצבור את המרחק הדרוש
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים מחבר תודה אחי אבל אחרי השלב יש את השלב של המכבאי אש ואחרי שתי הסירטונים זה יוצא לי מהמישחק....גם לכם זה קורה?
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים אצלי זה יוצא אחרי השלב של המכונית שאוספת כדורים. גם בשלבים קודמים היה יוצא אבל הייתי נכנס עוד פעם וזה היה עובדמישהו יודע כמה שלבים יש במשחק?
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים יצא משחק מכוניות ולא ידעתי על זה ... מוזר.. אתם יכולים לפרט קצת על המשחק?
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים אני בשלב של החיפושית. יש איזה משהו שמאוד משגע אותי , כשאתה באמצע שלב , איך מגיעים לתפריט בלי לשמור ? אני לא תמיד רוצה לשמור , כי אם יש לי שמירה אחת כבר ואני יצא זה ישמור לי עליה , אני חייב לצאת מהמשחק (עם ALT+TAB) כי אני לא מצליח אחרת בלי לשמור ולעלות עוד פעם , זה מאוד מעצבן.או פשוט לראות את התיכנון של ה DAY 1 , אי אפשר איכשהוא ? ואני מתכוון בלי לראות את הסרט שמדגים איך לבנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.