עבור לתוכן

עקיפת מודם ראוטר פרייבט בוקס של בזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מנוי של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה עם PRIVATE BOX, הPB מחובר למודם של בזק VDSL של חב' DLINK כשהמודם של בזק במצב של BRIDGED ויש לי גם קו VOB שלהם.

המוצר של בזק בינלאומי לא רע חוץ מכאשר אני מבצע סטרימינג מהמחשב לאקסטרימר שלי אני סובל מהמון המון קיטועים.

החלפתי מיליון פעם את התדר, הזזתי את הראוטר (הוא בכל מקרה יושב במרחק של בקושי 3-4 מ' מהמחשב והPB).

ניסיתי לדבר עם בזק בינלאומי שיתנו לו את הפורטים שלו ואני אפתח אותם בנתב שלי וכך הPB יהיה מאחורי המודם של בזק אבל הם מסרבים בתוקף לעשות זאת.

אם אני שם את המודם של בזק לפני הנתב של בזק בינלאומי - PB - אני לא יכול להשתמש בשירותי הטלפון שלהם כיוון שאין לי את הפורטים שהוא משתמש.

הפיתרון היחידי של בב"ל הוא שאני אחליף למתאם שיחות (מה שאני לא רוצה כיוון שבזכות ה-PB אני יכול לגשת לתא קולי שלי מרחוק ולבצע שיחות מרחוק כאילו אני נמצא בבית - מה שלא ניתן לעשות באמצעות מתאם שיחות), האם למישהו יש פיתרון אחר ו\או מישהו יודע מה הפורטים שעליי לפתוח בנתב של בזק?

אגב, בזק בינלאומי טוענים שהשם משתמש והסיסמא שלי "צרובים" בתוך הנתב שלהם ואין לי כל אפשרות לבודד את הנתב שלהם על פורט מסויים במודם של בזק כדי שאוכל בין היתר להנות מסטרימינג תקין ומQOS לטלפון.

אשמח לעזרתכם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים