עבור לתוכן

הנתב שלי הפסיק לעבוד בצורה אלחוטית

Featured Replies

פורסם

לפי המלצות בפורום קניתי לפני כשנתיים נתב EDIMAX 6524n. זה נתב שיודע לעבוד גם בצורה חוטית וגם בצורה אלחוטית. חיברתי את המחשב הנייח בצורה חוטית והגדרתי לו (כבר לא זוכר איך) שיעבוד בצורה אלחוטית עם סיסמה.

שנתיים עברו והכל היה בסדר בשני המצבים אבל לאחרונה אין אפשרות להתחבר אליו בצורה אלחוטית. למשל, כשהבן שלי מנסה להתחבר אליו עם הטאבלט (XOOM) או הנייד (Defy) אפשר לראות כי הוא "זוכר - מאובטח באמצעות WEP" אבל הוא פשוט לא מתחבר. הקטע הוא שאין שום הודעת שגיאה ולא עשיתי שום שינויים בהגדרות של הנתב אבל בפועל - הוא פשוט לא מתחבר.

מה הבעיה?

פורסם

תתחיל מזה שתיכנס לממשק שלו ותשנה את האבטחה ל WPA2.

פורסם
  • מחבר

רעיון טוב אבל איך בדיוק אני עושה את זה? הגעתי לכאן ולא היה לי מושג איך להמשיך. אז הורדתי את המדריך למשתמש וכתוב שם להעתיק את הכתובת 192.168.2.1 לשורת הכתובת בדפדפן. אח"כ צריך לכתוב admin בשדה ה-username ו-1234 בשדה הסיסמה. עשיתי את זה אבל זה כנראה לא נכון כי הוא לא מקבל את זה. :nixweiss:

פורסם

אתה צריך להכנס לממש המשתמש שלו.

כמו שנכתב במדריך המשתמש שלך.

אם הוא לא מקבל, יכול להיות ששינו לך את ההגדרות.

תנסה לאפס אותו בעזרת לחיצה ארוכה על הכפתור באחורי הנתב.

לאחר מכן תצטרך להגדיר הכל מחדש, אז תוודא שאתה זוכר את שם המשתמש והסיסמה להתחברות לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

אאוץ'. נראה לי שדבר כזה צריך להעשות כאשר אני בטלפון עם התמיכה הטכנית של ה-ISP שלי (012), לא?

ואגב, יש למישהו רעיון למה זה קרה מלכתחילה? הרי מעולם לא נגעתי בהגדרות אחרי הפעם הראשונה.

פורסם

היי Yakim Peled,

אם מדובר על ראוטר שנרכש דרכינו ,מומלץ כי תבצע את פעולת ה- RESET וההגדרה מחדש של הראוטר יחד איתנו.

אתה מוזמן לשלוח פרטים לתיבת המייל שלנו talk2us@012.net וניצור איתך קשר כדי לסייע.

ליאור

פורסם
  • מחבר

ליאור, תודה רבה. שלחתי לך מייל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים