פורסם 2002 במרץ 2123 שנים מחבר יכול להיות שאתה צודק...יש לך איפה להוריד את MBMכי לאחותי ה פנטיום 2 350 שלה זה הראה 70 מעלות...
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים דרור שתוק.... זה לא הגיוני זה אמור להיות משהו כמו 30-35אמא שלך תשתוק!אתה שואל שאלה, אני עונה...אם יש לך בעיות אז חבל...
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים אחים שלי זה לא נורה כל כך אים המחשב שלך לא ציפצף ולא ניתקע זה אומר שהמצב שלו בסדר
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים מחבר מה הקשר?!?תחשוב שזה הטמפ' בזמן מנוחה ובזמן מאמץ הוא עולה ל 61 מעלות!!!
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים תראה... לא כזה נורא, לי יש כמה השערות:1. עבדו עליך, דפקו (או שנתנו לך משהו הרבה יותר טוב?) אותך, שמו לך AMD.... (ההשערה הטובה).2. תכנה דפוקה לגמרי (70 מעלות לP3?!?!!?)3. חיישן דפוק קצת בלוח, לא הגיוני בגלל הP3.... אני מאל לך שהתשובה הנכונה זה 1.... אם לא אז יש לך מעבד טיפה יותר חם, לא נורא...
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים תראה... לא כזה נורא, לי יש כמה השערות:1. עבדו עליך, דפקו (או שנתנו לך משהו הרבה יותר טוב?) אותך, שמו לך AMD.... (ההשערה הטובה).2. תכנה דפוקה לגמרי (70 מעלות לP3?!?!!?)3. חיישן דפוק קצת בלוח, לא הגיוני בגלל הP3.... אני מאל לך שהתשובה הנכונה זה 1.... אם לא אז יש לך מעבד טיפה יותר חם, לא נורא...זה ממש ממש לא הגיוני...אפילו החנויות שהכי קבר לא היו עושות כזה דבר.
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים מחבר תראה... לא כזה נורא, לי יש כמה השערות:1. עבדו עליך, דפקו (או שנתנו לך משהו הרבה יותר טוב?) אותך, שמו לך AMD.... (ההשערה הטובה).2. תכנה דפוקה לגמרי (70 מעלות לP3?!?!!?)3. חיישן דפוק קצת בלוח, לא הגיוני בגלל הP3.... אני מאל לך שהתשובה הנכונה זה 1.... אם לא אז יש לך מעבד טיפה יותר חם, לא נורא...אני לא יודע מאיפה הבאת את השטויות האלה אבל דבר ראשון לא עבדו עלי כי אני לא קונה בחנויות אני קונה בחברה... הם לא עבדו עלי...דבר שני יש לי פנטיום 4!!!! 1800...
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים איפה אני יכול לבדוק את זה? ??? ניסיתי למצוא אבל לא הצלחתי, מישהו ממכם יכול לעזור לי? ומה הטמפרטורה הנורמלית? :-/ ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.