עבור לתוכן

עד איזו מהירות תופס תקן N ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים...

יש לי כרגע 10 מגה מהירות גלישה דרך 014 ובזק...

רציתי לשדרג לפני כמה ימים את מהירות הגלישה שלי ונאמר לי מבזק שמעל 20 מגה תקן N לא תומך.

נראה לי שהם משקרים ומנסים לדחוף לאנשים סתם ראוטרים בהתחייבות.

קראתי פה על מישהו שהמליצו לו בשביל 50 מגה לעבוד עם ראוטר תקן N ולשנות שם איזו הגדרה כדי לקבל מהירות מקסימלית

בגלישה אלחוטית.

אז איך המליצו לו על תקן N ל50 מגה כשלי הנציג אומר שזה לא תומך במהירויות מעל 20 מגה?

לא יודע אם זה קשור אבל יש לי את חבילת הגיימר ב014 והאינטרנט טס כולל פינגים נמוכים, אין חסימת פורטים והכל עובד

כמו שרשום על הנייר.

אז אני צריך להחליף ראוטר או לא כדי לשדרג מהירות ל20 מגה או יותר?

פורסם

מה ? :facepalm:

עשית סלט והוספת לו קצת תקן N ..

נתב VDSL = תקן N , זה מה שיש בבזק. זה מה שמחלקים כאשר לוקחים מהירות 20מגה ומעלה בתשתית.

אני יכול רק לנחש שיש לך ראוטר שקנית מכספך ושאתה רוצה לעבוד איתו, אז השאלה היא, איזה ראוטר יש לך ואיזה מהירות אתה רוצה בתשתית בזק?

פורסם
  • מחבר

לא עשיתי שום סלט. יש ברשותי ראוטר של בזק מדגם נטגיר תקן N.

הנציג אמר לי שהראוטר שיש לי שהוא תקן N תומך עד מהירות של 20 מגה.

נראה לי חירטוט לא?

פורסם

אצלי ראוטר מדגם DLINK DIR-655 תקן N מעביר יופי טופי את ה - 100 מגה של הוט אז שלא יספרו לך סיפורים..

פורסם

לא עשיתי שום סלט. יש ברשותי ראוטר של בזק מדגם נטגיר תקן N.

הנציג אמר לי שהראוטר שיש לי שהוא תקן N תומך עד מהירות של 20 מגה.

נראה לי חירטוט לא?

אם לא היית כלכך קשה הייתי עונה לך ישר, המודם/ראוטר שיש לך ככל הנראה(שוב ממה שאני מבין מהמידע הלא כלכך ברור שאתה מספק פה) שהוא נתב ADSL (עד 15מגה בתשתית) אשר הרשת האלחוטית שלו עובדת בתקן N - שאלו כמובן שני דברים שונים.

ולכן הנציג לא טעה ולא חירטט כאשר אמר לך שאתה צריך נתב אחר ( VDSL) אשר תומך בחיבור אינטרנט של 20מגה ומעלה בתשתית (שוב, לא באלחוט) שגם הוא עובד בתקן N.

פורסם
  • מחבר

הראוטר שלי הוא אכן ADSL בתקן N כרגע על 10 מגה.

ואני ממש לא קשה! פשוט קצת חוסר הבנה . אם הבנתי נכון יש שני סוגים, ADSL ו-VDSL ששניהם

בתקן N אבל האחד (ADSL) עד 20 מגה והשני(VDSL) עד בסביבות 100 מגה?

פורסם

ADSL זה 0-15מגה.

VDSL זה 20-100מגה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה שדרגתי ל-30 מגה ויחליפו לי גם ראוטר ל-VDSL

פורסם

רק אעיר הערה- יש קשר עקיף בלבד בין "תקן N" לבין המהירות הנתב יכול להעביר\לקבל מהתשתית

פורסם

GIL1974

אתה מחובר ל 100M בהוט ללא חייגן?

האם יש מגבלת מהירות בחייגן L2TP כמו שהנציגים בהוט ובנטויז'ן אומרים לי?

השבוע עברתי לחיבור MPLS רק בגלל זה.

פורסם

GIL1974

אתה מחובר ל 100M בהוט ללא חייגן?

האם יש מגבלת מהירות בחייגן L2TP כמו שהנציגים בהוט ובנטויז'ן אומרים לי?

השבוע עברתי לחיבור MPLS רק בגלל זה.

כן , החיבור דרך הספקית הוטנט בתשתית הוט הוא ללא חייגן בלבד.. המהירות בבדיקות מהירות באתר הוט ואתר הוטנט מגיעה ל 100/2 (פלוס מינוס כנראה תלוי בעומסים ובמצברוח של ההוטבוקס המהולל).

יש כנראה מגבלת מהירות כי שיטת L2TP דפוקה מהיסוד וממש עצוב שבישראל של שנת 2012 עוד משתמשים בה. ניסיתי לעבוד עם ספקית אחרת שאין לה חיבור ללא חייגן וקיבלתי מהירויות פשוט מעליבות בכל שרתי הבדיקות שאני מכיר . חזרתי מהר מאד להוטנט ול- 100/2 הנהדר :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים