עבור לתוכן

ראוטר מזהה חיבורים אלחוטיים שלא קיימים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי ראוטר מסוג SIEMENS SL2-141 שבהגדרות שלו מוגדר כך שרק 3 התקנים אלחוטיים יוכלו להיתחבר אליו.

הבעייה היא שהוא מזהה התקנים שמחוברים אליו למרות שהם כבר לא מחוברים אליו, לדוגמא הוא מזהה איפון שמחובר אליו למרות שהאיפון בכלל לא נמצא בבית והוא לא הודלק כבר 3ימים ופעם אחרונה שהוא היה מחובר לרשת היה לפני חמישה ימים את הזיהויי עשיתי ע"פ כתובת ה-MAC וזה לא קורה רק עם האיפון זה קורה עם עוד התקנים.

איך אני מעלים את חיבורי הרפאים הללו (מעבר לביצוע ריסטרט לראוטר)? ???

פורסם

זה נשאר בטבלת arp של הנתב

אם אני לא טועה יש לנתב הזה אפשרות להיכנס אליו בטלנט נסה למצוא פקודה שמנקה את ה arp

פורסם
  • מחבר

זה מפריע לי מכיוון שזה תופס מקום של התקנים אחרים, למרות שכרגע רק מחשב אחד מחובר באלחוט הראוטר מזהה עוד שני התקנים שלא מחוברים ולא נותן לי לחבר התקנים נוספים.

פורסם

תקטין את ה Lease Time של ה-DHCP.

אבל למה להגביל לשלושה התקנים?

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה את זה?

פורסם

אין לי מושג היכן זה נמצא בראוטר שלך. צריך להיות היכנשהו בהגדרות שרת ה-DHCP.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

מצאתי את זה וזה מוגדר לשעה אבל מחיפוש קצר בגוגל הבנתי ששעה זה גם ככה מאט עדיין אתה ממליץ להקטין?

אבל למה להגביל לשלושה התקנים?

העלתי את זה כבר לשש התקנים ועכישו לדוגמא אין שום דבר בפועל שמחובר אבל הראוטר מזהה שני התקנים, לא שאלתי את השאלה הכי חשובה האם זה פוגע בביצועי הראוטר? החשש הזה גרם לי להגביל מלכתחילה לשלושה חיבורים

פורסם

לא, זה לא פוגע בביצועי הראוטר בגלל שהחיבורים האלו לא מעבירים מידע ובעצם לא קיימים, אבל הראוטר שומר "אזכור" שלהם בטבלת DHCP

פורסם

תודה רבה,

מצאתי את זה וזה מוגדר לשעה אבל מחיפוש קצר בגוגל הבנתי ששעה זה גם ככה מאט עדיין אתה ממליץ להקטין?

העלתי את זה כבר לשש התקנים ועכישו לדוגמא אין שום דבר בפועל שמחובר אבל הראוטר מזהה שני התקנים, לא שאלתי את השאלה הכי חשובה האם זה פוגע בביצועי הראוטר? החשש הזה גרם לי להגביל מלכתחילה לשלושה חיבורים

אין טעם להקטין לפחות משעה. גם שעה זה מעט לטעמי לראוטר סטנדרטי.

אם זה לא נעלם אחרי שעה, כנראה יש באג בקושחה בראוטר. תבדוק אם יש עדכון גרסה אולי.

בכל מקרה, זה לא אמור להפריע, ואין ממש סיבה להגביל ל-3.

פורסם
  • מחבר

אין שום עדכון לראוטר,

כנראה שפשוט נעלה את כמות החיבורים האפשרית וזהו.

תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים