עבור לתוכן

מחפש כרטיס שיהיה שידרוג טוב מה5850

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי HD5850 בן כשנתיים ומספר חודשים,ברצוני לשדרג כרטיס מסך למען הרצת משחקים כבדים על FPS גבוהה יותר והגדרות גבוהות יותר.

המפרט שלי בצד,המסך כרגע הוא DELL 2209WA - כניראה ישודרג למסך 23-24 אינץ'.

אני מחפש כרטיס מסך חדש שיביא מענה טוב בתקציב של כ1800 ש"ח(במידה ואצליח למכור את ה5850 שלי במחיר נורמלי התקציב יעלה כמובן).

אשמח להצעות =)

פורסם

מוזר ש 5850 לא מספק אותך. המסך שלך לא FHD ולרזולוציה שלך 5850 עדיין כרטיס חזק. אילו משחקים אתה משחק?

כעקרון HD 7870 או HD 7950 הם אופציה לשדרוג טובה.

פורסם

אם ה-5850 עוד באחריות, מכור אותו. תוכל להשיג עליו כ-400 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

כרגע משחקים כבדים(BF3,Sleeping Dogs וכ"ו) מקרטעים על הגדרות מקסימליות.

המסך ישודרג למסך FHD ככל הניראה.

אני לא יודע אם שווה לנסות לסחוב עוד 3-4 חודשים ולקחת כרטיס מסדרת HD8XXX שעתידה לצאת בסוף 2012 או לקנות עכשיו כרטיס חזק.

פורסם

BF 3 באמת מאוד כבד בהגדרות ULTRA שלו.

תגיד, למה להתעקש לשחק דווקא על הגדרות הכי גבוהות. איו שום הבדל בין איכות התמונה של HIGH וULTRA. לפחות קשה מאוד להבחין.

אם בכל זאת תחליט אתה רוצה לשדרג ואתה באמת משחק הרבה BF 3, אז יש לכרטיסי NVIDIA יתרון במשחק הזה. תחשוב על GTX 660 TI.

פורסם
  • מחבר

כרגע אני משחק בFPS דיי טוב על HIGH עם FPS של כ55-60 רוב הזמן(כרטיס ומעבד בOC).

אבל כמו שזה ניראה,כל משחק שיוצא אני צריך להתחיל להתפשר מעט על הגדרות.(max payne פשוט שוחט לי את הכרטיס עם 2x\4x AA)

דיברתי עם מישהוא מפורום אחר ואני כניראה קונה ממנו 7970(5850 שלי ומוסיף 1200 ש"ח) ככה שישאר לי גם מספיק כסף לשידרוג מסך =)

פורסם

כל אחד והעדפות שלו :)

אם אתה לא מרוצה ויש לך כסף, אז אני לא רואה שום סיבה לא לשדרג.

אם הייתי בנעליים שלך אז הייתי מושך עוד לפחות שנה עם הכרטיס הזה.

אבל זה אני. ;D

פורסם
  • מחבר

אבדוק שידרוג במידה ואחליף מסך,כרגע ה5850 דיי מספיק לי ברוב המשחקים(התפשרויות פה ושם).

במידה ולא אחליף מסך,השידרוג יתבצע לכרטיס מהסדרה הבאה(עתידה לצאת בסוף 2012 ? )

פורסם

כל עניין הפילטרים וההגדרות, נתון להחלטתך. רוב מוחלט של האנשים לא ישים לב אם תוריד לו איזה רמה או שתיים ב-AA וגם אם תוריד

הצללות או כל הגדרה אחרת, זה לא אמור לפגוע בחווית המשחק שלך.

לא להתפשר על הגדרות זה מותרות. מי שיש לו את הכסף, שיבושם לו.

פורסם

ממליץ לך בחום למשוך עוד עם הכרטיס הזה. לי יש 4890 וגם אני רוצה לשדרג. בינתיים אני מחכה להתאזנות מחירים ולאיזה דגם GTX 660TI יותר pimpishs.

אל תשכח - יש מלא פורטים גרועים , הרבה פאטצ'ים שהורסים את המשחק יותר מלסדר אותו (BF3) , הרבה משחקים שדורשים אופטמיזציה ETC

אל תשרוף כסף עכשיו על כרטיס מסך חדש , תן לשלך להזדקן בכבוד.

פורסם

כשתרצה למכור את המסך שלך שלח לי ה"פ :hi:

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות,כרגע אני מנסה למכור את הכרטיס מסך,בעוד כ10 ימים אני מקבל כסף(באזור ה1800 ש"ח) הוסיף את הכסף על מכירת הכרטיס וכניראה אקנה GTX670.

פורסם
  • מחבר

אני מוותר על הGTX670 כרגע(אלא אם כן תשכנעו אותי אחרת),כרגע ההתלבטות היא בין GTX660 TI לHD7950,שניהם עולים פחות או יותר אותו דבר.

מסך DELL 2209WA,כרגע אני לא חושב על שדרוג מסך.

כרטיס מסך להרצת משחקים על הגדרות מקסימליות עם פילטרים.

פורסם

המלצה הכי טובה שקיבלת היא למשוך עוד עם הכרטיס שלך ;) אבל אם בא לך לבזבז קצת כסף, אז הייתי אומר שעדיף לך לבחור כרטיס NVIDIA רק אם ביצועים ב BF 3 מאוד חשובים לך. רק הבעיה ש GTX 660 TI רק הושק ועדיין יקר יותר מהמחיר ההגיוני שלו.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה לחכות קצת,ולא מדובר רק על BF3,אני מדבר על כול הכותרים החדשים שיצאו והולכים לצאת.

5850 היה כרטיס חזק מבחינתי עד ליפני כחצי שנה +-,באותה תקופה כותרים חדשים התחילו לקרטע...

בנתיים אחכה קצת להתאזנות במחירו של ה660 TI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים