עבור לתוכן

בעייה בהצגת קובץ ISO בשני מחשבים.

Featured Replies

פורסם

לאחרונה הורדתי בוט דיסק, הקובץ הוא winrar לאחר חילוץ קיבלתי קובץ אימג' (ISO ) ששוקל 254 מגה, מאחר והצורב DVD הפסיק לקרוא CD הורדתי את הקובץ לדיסק און קי על מנת לצרוב במחשב השני שברשותי. ולהפתעתי במחשב השני הוא מזהה את הקובץ כ winrar אז חילצתי שוב את הקובץ והופיע לי שתי תיקיות של הקבצים ולא קובץ ISO .

שאלתי, איך יתכן שבמחשב אחד הקובץ מזוהה כ ISO ובמחשב השני הוא מזוהה כ winrar מתוך הדיסק און קי?. :kopfpatsch:

אני חייב לצרוב את קובץ האימג' על מנת לקבל בוט דיסק,

אשמח לקבל תגובות לפתרון הבעייה...

פורסם

במה מדובר?

הקובץ יכול להיות רק מסוג אחד. התוכנה winrar (להבדיל מקובץ עם סיומת rar) יכולה לפתוח גם קבצי iso ולכן ההבדל.

פורסם

עניין של הגדרות.

כמו שאמרו לך WINRAR יודע לפתוח ISO גם.

בכל מקרה, במחשב השני פשוט תבחר את קבצי הISO דרך תוכנת צריבה(בלי לפתוח אותם שוב) והכל יהיה בסדר

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא קראתם מה שכתבתי, במחשב השני קובץ ה ISO מזוהה כ winrar לכן אנני יכול בתוכנת הצריבה לצרוב את ה ISO כשהוא מזוהה כ winrar ואני חוזר על השאלה, איך יתכן שבמחשב אחד הקובץ מזוהה כ ISO ובמחשב השני הוא מזוהה כ winrar מתוך הדיסק און קי?.

פורסם

הקובץ הוא ISO ב2 המחשבים.

פשוט באחד מהם WINRAR מוגדר כתוכנת הברירת מחדל לפתיחה של הקבצים האלו ובמחשב השני לא.

בכל מקרה ב2 המחשבים[בהנחה שהצורב תקין] תוכל לצרוב אותם בלי בעיה דרך תוכנת צריבה בלי קשר לאם WINRAR מזהה אותם אוטומטית או לא.(במחשב שלא אפשר להכנס לוינראר לפתוח את הקובץ והוא יפתח אותו)

פורסם
  • מחבר

אז ככה, במחשב השני שמזהה את קובץ ה ISO כ winrar אכן הצלחתי לצרוב את הקובץ (למרות שתוכנת הצריבה לא זיהתה אותו כ ISO מה שבדרך כלל כן) ואכן הדיסק נצרב כ אימג', כי הצלחתי לעשות איתו בוט.

רק נשארה שאלה שאם winrar מוגדר כתוכנת הברירת מחדל לפתיחה של הקבצים במחשב ( במקרה הזה יכולה לפתוח קבצי אימג') אז לשם מה לנו תוכנות כמו daemon tools וחברותה ?.

winrar פותחת קבצי אימג' ? חדש לי...

פורסם

אתה רוצה שתהיה רק תוכנה אחת בעולם לכל משימה? daemon tools עושה גם דברים אחרים.

פורסם

winrar מסוגלת לחלץ לך את הקבצים שבפנים.

דיימון טולס מציג אותם למערכת ההפעלה כאילו שממש הכנסת דיסק ואז הוא בהעצם "עובד" גם על הווינדוס וגם על התוכנה שאתה מפעיל

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות, פתוח תמיד ללמוד מאחרים...

ושוב תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים