עבור לתוכן

איזו תצורת מעבד זכרון עדיפה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

השאלה שלי היא כזו ,

למחשב משרדי שמריץ win 7 64bit איזו תצורה עדיפה?

מעבד : E6300 + זכרון של 6GB או

מעבד : E6750 + זכרון של 4GB ?

המגבלה נובעת מ 2 לוחות אם שונים... אחד תומך ב E6750 אבל יכול לזהות רק עד 4GB והשני לא מכיר את ה E6750 אבל תומך בעד 8 ג'יגה זכרון....

תודה על העזרה.

פורסם

מה השימושים מהמחשב?

מה דגם לוחות האם? יכול להיות שעדכון ביוס יפתור את הבעיה של זיהוי המעבד.

פורסם
  • מחבר

השימושים הם רק יישומי אופיס וגלישת אינטרנט .

כמובן גם סריקת דפים וכו'.

כמובן שבכל עת יש הרבה יישומים פתוחים במחשב.

דגם לוח האם עליו אני מנסה ללא הצלחה להריץ את ה E6750 הוא GA-965P-S3 שהוא rev 1.0.

הנסיון היה עם ביוס F12... רק אחרי שהנסיון נכשל החזרתי חזרה את ה E6300 והתקנתי F14 , אח"כ כבר לא ניסיתי לשים שוב את ה E6750 .

פורסם

כן, באמת לא נתמך.

בסך הכל שני המעבדים חזקים מעל ומעבר עבור גלישה ויישומים משרדיים, ולא אמורה להיות בעיה איתם.

אם אתה עובד עם הרבה יישומים במקביל, במיוחד הרבה לשוניות בדפדפן, אז יש מצב שדוקא השילוב של המעבד החלש יותר יחד עם הדכרון הגדול יותר יהיה עדיף.

פורסם
  • מחבר

כן, באמת לא נתמך.

בסך הכל שני המעבדים חזקים מעל ומעבר עבור גלישה ויישומים משרדיים, ולא אמורה להיות בעיה איתם.

אם אתה עובד עם הרבה יישומים במקביל, במיוחד הרבה לשוניות בדפדפן, אז יש מצב שדוקא השילוב של המעבד החלש יותר יחד עם הדכרון הגדול יותר יהיה עדיף.

זה גם מה שאני חשבתי .. סה"כ זה גם ישפר ביצועי Paging וכו' והיישומים האלה בדר"כ לא דורשים כוח עיבוד גדול.

לכן ככל הנראה אשאיר את התצורה הנוכחית של מעבד קצת יותר חלש ויותר זכרון. גם לוח האם הוא טוב יחסית (במונחים של לפני 5 שנים אומנם)

פורסם

תמיד אתה יכול לעשות OC ל-E6300 - הוא יגיע ל-3.2 בלי בעייה מיוחדת.

פורסם
  • מחבר

תמיד אתה יכול לעשות OC ל-E6300 - הוא יגיע ל-3.2 בלי בעייה מיוחדת.

זה גם רעיון נחמד , אשמח לקבל מפרט OC קליל מאד שלא יהווה סיכון מיוחד עבור המעבד הנ"ל ולוח האם הנ"ל... סה"כ המאוורר של המעבד הוא לא generic זול, אני לא בדיוק זוכר בדיוק איזה קירור זה אבל הוא דומה מאד ל ninja שהיה לי במחשב הקודם שלי...

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים