עבור לתוכן

קבצי וידאו מתנגנים בצורה לא תקינה

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברשותי מחשב נייד של DELL, מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64 Bit.

כרטיס המסך הינו Intel HD3000.

בעת ניגון של סרט, ללא קשר לאיכות (ניסיתי לנגן תוכן רגיל, HD ואף צפיה ישירה מהאינטרנט), ללא קשר למסך (ניסיתי לחבר לטלויזיה בעזרת כבל HDMI וההפרעות מופיעות הן בטלויזיה והן במחשב עדיין) מופיעים קווים והפרעות מוזרות על המסך מדי פעם.

-ניסיתי להשתמש בנגן Media Player Classic ללא מקודדים.

-ניסיתי להשתמש בנגן Media Player הרגיל.

-ניסיתי להתקין חבילת מקודדים Shark007.

-ניסיתי להתקין חבילת מקודדים K-Lite (לאחר הסרה של חבילת המקודדים הקודמת).

כל הניסיונות העלו חרס.

אנא עזרו לי ותנו לי כיוון על מנת שאוכל להנות מחוויית צפייה בתכני וידאו.

בתודה,

טל

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אולי להתקין מחדש את הדרייברים?

פורסם
  • מחבר

אלה דרייברים שבאו מותקנים עם הוינדוס (מחשב נייד אני מזכיר, הכל הגיע מותקן). ניסיתי להוריד מהאתר של אינטל דרייברים עבור Intel HD3000 for Windows 64 Bit Home Premium אבל כשהפעלתי את הקובץ הוא אמר שהדרייבר לא מתאים למחשב שלי :\.

פורסם

כנס לאתר של דל. יש שם איזה תוכנה (אני לא זוכר את השם שלה) שעושה diagnose לכל המערכת והרכיבים. היא גם בודקת אילו דרייברים מתאימים למחשב. יש מצב שאני יצליח למצוא אותה עוד פעם, אבל זה יקרה רק בערב. עד אז אולי אתה תמצא אותה בעצמך.

זה באמת נראה לי שהבעיה היא בדרייברים.

פורסם
  • מחבר

אני אגיע למחשב רק לקראת הערב ואנסה, תודה רבה!

בינתיים אם אתה (או מישהו אחר) מצליח לחשוב על רעיון אחר משם עלולה לנבוע התקלה - אשמח לשמוע כדי שאנסה זאת בערב.

טל

פורסם

איזה מחשב זה בדיוק? ובאיזה צורה מתבטאים הקווים שמפריעים לך (האם אלה קווים מאונכים או אופקיים? באיזה תדירות אם בכלל? דקים/עבים? מהירים/תקועים? וכו'...).

לי מופיעים קיווקווים דקיקים ומהירים על המסך רק כאשר אני מעמיס על המחשב (מפרט בצד), וזה קורה כנראה בגלל שההספק מתקשה לספק מתח למערכת זוללת כמו שלי. אצלך לעומת זאת (לדעתי) יש מחשב חלש יותר, כך שנראה לי שעד המצב שלי אתה עוד רחוק. לכן כמו שאמרתי מקודם- זה באמת נראה כמו בעיה בדרייברים לא תואמים.

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר את הדגם, אבדוק בערב, אבל המעבד הוא CoreI5, המחשב חדיש יחסית (בין חצי שנה לשנה).

לגבי עומסים - בדקתי טמפרטורה ועומס על המעבד, הקשיח וזמינות זכרון נדיף - אין בעיה כלל.

כל זמן ניגון המדיות המחשב היה מחובר לחשמל כך שקשה לי להאמין שזו בעיה של חשמל.

מדובר בפסים אפקיים שרצים על המסך לעתים תכופות.

פורסם

נו...

יש דגם מחשב?

מצאת את תוכנת הדיאגנוסטיקה של דל באתר שלהם?

יש משהו חדש בעניין? או שרק אני אוהב לסגור שאלות פתוחות?

פורסם
  • מחבר

אני מתנצל שלא הגבתי עד כה, לא הייתה לי גישה לאינטרנט היכן שהמחשב נמצא ולכן לא יכולתי להתקדם.

הבעיה נפתרה אתמול בלילה. מסתבר שמבמחשב ישנו גם כרטיס מסך של nVidia (נראה לי שהוא נכנס לפעולה רק במאמץ) שבהגדרות הדרייבר שלו, הופיעה הודעה שהרזולוציה לא ממש תואמת ובמצב הקיים תתכן תופעה של Skipping.

לבסוף הצלחתי לסדר את ההגדרות שם ונראה שזה עובד תקין!

תודה רבה לך על זמנך ועזרתך!

טל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים