פורסם 2012 באוגוסט 2513 שנים היימדובר בלפטופ של לנובו, N200-3000 דגם0769 כל פעם שהוא עולה יש BSOD, ואז בהפעלה הבאה יש windows repair שכושל...וחוזר חלילה.ניסיתי להתקין וינדוס מחדש (ממה שיש בתוך הלפטופ, וגם מדיסק חיצוני) - הבעיה חוזרת.ניסיתי להריץ JoliOS מLiveCD או להתקין - לא הצלחתי. כנ"ל לגבי Ubuntu.ניסיתי כל דבר אפשרי בערך... רעיונות? איפה הבעיה יכולה להיות?תודה!דור
פורסם 2012 באוגוסט 2513 שנים מחבר תמונה אחת בהתחלת הboot (שים לב לפסים הלבנים על הלוגו של לנובו - לא מופיעים בהמשך)והתמונה השנייה- BSODhttps://www.dropbox.com/sh/ldoup0bq4hqg3hf/78FIqO1r05?m
פורסם 2012 באוגוסט 2513 שנים מחבר במקור ויסטה home premium, אבל התקנתי עליו 7 ultimate בכל מקרה איך לעשות את זה? המחשב לא עולה. יש משהו בhirens boot cd שיכול לעזור לי?
פורסם 2012 באוגוסט 2513 שנים בוט מ CD של W7 ושם לבחור REPAIRשnה לבחור COMMAND PROMPT עכשיו לריץ הפקודהchkdsk c: /r
פורסם 2012 באוגוסט 2613 שנים מחבר הרצתי, עדיין לא עובד.אני עכשיו עובד עם hiren's bood cd, מנסה להריץ כל בדיקת HDD אפשרית... בינתיים אין תוצאות. ביצעתי גם defragment. עוד הצעות?חשבתי לעשות total wipe לHDD, אולי יפתור את הבעיה (אני מוכן לאבד את המחיצה של הגיבוי/עותק מקורי של ויסטה בשביל זה...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.