פורסם 2004 בינואר 1521 שנים יש לי כרגע 480W של חברת "סאנשיין קומה"האם כדאי לי להחליף לספק שמוזכר ב"נושא" ?ואם כן, למה?
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים כן, כדאי להחליף, מה שיש לך הוא ג'נרילא יותר טוב מכל זבל סיני אחרHEC לעומתו ספק טוב ויציבואם תשקול אותו תראה שהוא גם שוקל יותר, מה שמעיד על חלקים טובים יותר יותר היסטסינקים וכאלה.חוץ מזה זה יתן לך שקט (שהמחשב לא ישרף פתאום) יציבות מתחים וכדומה
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים מחבר כן, כדאי להחליף, מה שיש לך הוא ג'נרילא יותר טוב מכל זבל סיני אחרHEC לעומתו ספק טוב ויציבואם תשקול אותו תראה שהוא גם שוקל יותר, מה שמעיד על חלקים טובים יותר יותר היסטסינקים וכאלה.חוץ מזה זה יתן לך שקט (שהמחשב לא ישרף פתאום) יציבות מתחים וכדומהשקט נפשי זה מרכיב חשוב מאודומה עם שקט פיזי ? (חחח פיזי עאלק..)האם המאורר שלו באמת שקטוהאם המאורר הזה עושה את העבודה והספק לא מתחמם?כי הספק שלי ממש ממש ממש לא מתחמם..תודה.
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים יש שני דגמים לHEC 300 wattזה השקט אם אני לא טועה והוא קצת יותר יקרהספק תמיד מתחמםבגלל זה לכל ספק עוד מלפני הXT היו מאווררים, מה לעשות זה חשמל...זה העבודה שלו והוא מתחממם, אבל לא בטירוף, הוא עובד ועובד טוב, ועוד המתחים שלו יציביםאבל השאלה שלי אליך היא, מה הסיבה שאתה רוצה להחליף ספק?איך הנושא עלה אצלך?(זה נושא חשוב שרוב האנשים לא מודעים אליו, וחבל)
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים מחבר יש שני דגמים לHEC 300 wattזה השקט אם אני לא טועה והוא קצת יותר יקרהספק תמיד מתחמםבגלל זה לכל ספק עוד מלפני הXT היו מאווררים, מה לעשות זה חשמל...זה העבודה שלו והוא מתחממם, אבל לא בטירוף, הוא עובד ועובד טוב, ועוד המתחים שלו יציביםאבל השאלה שלי אליך היא, מה הסיבה שאתה רוצה להחליף ספק?איך הנושא עלה אצלך?(זה נושא חשוב שרוב האנשים לא מודעים אליו, וחבל)כן הדגם הזה יקר ב50 שקל נדמה ליתראה תמיד ידעתי שספק ג'נרי זה לא הדבר הכי אמיןאבל אף פעם לא התיחסתי לזה כל כך ברצינות ואמרתי לעצמי "אני יקנה משהו אחר עכשיו, אני ישקיע על הספק אחרי זה"רציתי גם לקנות ספק ב500 שקל משהו עם תאורה של thermaltake אבל כרגע אני צריך להשקיע את הכסף על משהו אחרויש לי כבר HEC על מחשב אחר, חשבתי ללכת עליהם כי הם נחשבים זולים וטוביםעכשיו אני יודע שיש ספקים עם 2 מאוררים (שמכניסים אוויר מלמטה) שווה להשקיע כסף על ספק כזה?מה שדרך אגב נשמע לי אידיוטי כי הוא שואב את כל האוויר החם-חם של המעבד..
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים 1. דבר ראשון, אל תצטט הודעה מעליך 2. דבר שני זה כל הקטע בשני מאווררים, הוא שואב את האוויר החם מסביבת המעבד, ומוציא אותו החוצה מהמחשב. 3. זה דבר טוב שני מאוררים, אבל רק אם יש לך את הכסף לזה, ספק כזה עולה פי 2 בערך. 4. HEC ספקים מצויינים, אם אתה צריך גם כסף למשהו אחר קח אותו.
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים מחבר 1. צודק סליחה טעות שלי2. וואלה אבל תחלס הוא מחמם את החלקים של הספק בדרך כי כל האוויר חם, לא?3. לא ממש בא לי להוציא פי 2 כסף4. תודה, אני יזמין =]
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים . וואלה אבל תחלס הוא מחמם את החלקים של הספק בדרך כי כל האוויר חם, לא?נכון, אבל הספק יותר חם מהסביבה של המחשב, לכן זה לא משפיע עליו, חוץ מזה, בספקים כאלה יש מעבר אוויר טובהאוויר נכנס ויוצא, כלומר החום נכנס ומייד יוצא.
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים מחבר אם במקום 180 שקל הייתי מחליט להשקיע 300על איזה ספק היית ממליץ לי ?? (ומה ההיתרונות שלו מול הHEC300W)ובגלל שאני צריך להשקיע את הכסף על משהו אחר זה 300 גג ולא יותר מזה.
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים מחבר אז כנראה שאני ילך על הAR-T 300Wכי יותר מ300 שקל אני לא רוצה להשקיעואם אתה אומר שהספק הזה טוב אז סבבה אני יהיה שקט בקשר לזהתודה רבה על התשובות המהירות, עזרת לי מאוד =]
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים אם אתה מוכן להשקיע 335 ש"ח, אז קח את זה...http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1566ספק מצויין, גם אני כנראה יקנה אותו החודש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.