עבור לתוכן

פינגים בבזק בינלאומי קפצו בשבוע האחרון, לא ברור למה

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי קפיצה קטנה בפינגים בשבוע האחרון ורציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ מה אפשר לעשות בקשר לזה.

לפני שבועיים שידרגתי מ-15 מגה ל-30 מגה בבזק בינלאומי וקיבלתי ראוטר D-Link 6740U. הפינגים לסרברים שאני משחק בהם Tribes Ascend באזור לונדון היו בימים הראשונים אחרי השדרוג בסביבות ה-60-70. גן עדן.

לפני שבוע בערך הם קפצו לסביבות 80-85 ופשוט תקועים שם מאז. בדקתי שאני על אותם סרברים כמו קודם. ניסיתי מספר פעמים לנתק ולחבר את הראוטר, אולי לשם איפוס הגדרות, אבל זה לא עזר.

יש שני דברים שאני יכול לחשוב שקרו מאז שהפינגים השתנו, ואני לא יודע מה הסיכוי שהם השפיעו על החיבור:

1. איבדתי חיבור לאינטרנט במפתיע בערך שבוע אחרי השידרוג, והייתי צריך להתקשר לתמיכה של בזק (התשתית, לא בינלאומי, כי בינלאומי אמרו שהתקלה לא אצלם) והם ניתקו וחיברו אותי מחדש.

2. השתמשתי בתוכנה קטנה שנקראת ProxyDNS על מנת לדמות IP אמריקאי בשביל צפייה ב-Hulu. כשסיימתי, עשיתי Uninstall ואיפסתי את הגדרות ה-DNS שלי. כרגע הם על Obtain Automatically וכמובן שוידאתי שה-IP שלי ישראלי, אני כבר לא מחובר דרך פרוקסי.

אני לא יודע אם לאירועים האלה יש קשר לקפיצה בפינגים, ואני יודע ש-85 פינג זה לא סוף העולם, אבל הייתי שמח לחזור ל-60-70 המעולה שהיה קודם.

מודה לכם מראש על כל עזרה!

פורסם

נראה לי שיש לך אותה בעיה כמו יש לי. אני עם 20 מגה, אבל זמני עד שאקבל מודם VDSL הייתי עם מודם ADSL 2. והיו פינגים סבירים. פתאום אחרי שקיבלתי מודם VDSL פינגים לשרתים בגרמניה ב BF 3 עלו מ 60 מינימום ל 80. בדקתי ולפני עם מודם ADSL 2 היה לי פינג של 16-17 MS ל WALLA וכרגע הוא 32 MS. פינג לתשתית היה 15 MS וכרגע הוא 29 MS.

לכן, מציע לך לבדוק פינג לתשתית וכך תדע האם זו חומרה של בזק אשמה או באמת זה בזב"ל.

מעניין רק שאתה עם DLINK שאמור לתת ביצועים מאוד טובים. אני עם NETGEAR הדפוק. אני יודע שסיבה לפינגים הגרועים אצלי זו מודם NETGEAR

פורסם
  • מחבר

נראה לי שיש לך אותה בעיה כמו יש לי. אני עם 20 מגה, אבל זמני עד שאקבל מודם VDSL הייתי עם מודם ADSL 2. והיו פינגים סבירים. פתאום אחרי שקיבלתי מודם VDSL פינגים לשרתים בגרמניה ב BF 3 עלו מ 60 מינימום ל 80. בדקתי ולפני עם מודם ADSL 2 היה לי פינג של 16-17 MS ל WALLA וכרגע הוא 32 MS. פינג לתשתית היה 15 MS וכרגע הוא 29 MS.

לכן, מציע לך לבדוק פינג לתשתית וכך תדע האם זו חומרה של בזק אשמה או באמת זה בזב"ל.

מעניין רק שאתה עם DLINK שאמור לתת ביצועים מאוד טובים. אני עם NETGEAR הדפוק. אני יודע שסיבה לפינגים הגרועים אצלי זו מודם NETGEAR

הפינגים שלי כבר היו טובים עם המודם VDSL החדש.

פורסם

גם אצלי אותה תופעה, תמיד הפינג לארץ היה 5-10 מקסימום.

לפני שבוע\שבועיים היה ניתוק באינטרנט וקפץ ל 20-30.

הבעיה אצל בזק ולא בזק בינלאומי דרך אגב.

פורסם

אין לי עם מה להשוות. אני חדש בבזק. אבל אצלי יום לפני שהביאו לי מודם NETGEAR היו פינגים יותר נמוכים (לא 5-10, אבל 15 MS לתשתית היה לי) ומייד עם חיבור של NETGEAR זה קפץ ל 29 MS. לכן אני חושב שאצלי זאת בעיה של החומרה.

פורסם

איזו גירסה מותקנת על ה Netgear?

אם אני לא טועה, יצאה גירסה חדשה שפתרה את זה.

בכל מקרה, אם אתה לא מרוצה, תבקש אישור החלפה בבזקסטור.

פורסם

יש לי ת'רד שפתחתי בפורום וענו לי שזה באמת כנראה הקושחה. בדקתי ויש לי TEST 1 שהיא אכן עושה בעיות. ניסו לי לעדכן אותה 3 פעמים ללא הצלחה.

להחליף אותו לא כל כך פשוט. אני לקחתי מודם NETGEAR - שזה נתב שעבר המרה למודם והוא לא קיים בבזקסטור. קיבלתי אותו עם השליח ואמרו לי שהם צריכים גם להחליף לי.

פורסם

מה הכוונה ניסו לשדרג ללא הצלחה?

תישאר איתם על הקו עד שיצליחו.

פורסם

כנראה משהו דפוק במודם. התקשרתי 3 פעמים, דיברתי עם 3 נציגי תמיכה שונים. כל אחד מהם ניסה לעדכן את הקושחה מרחוק וכל פעם זה הסתיים אותו דבר. הם אמרו לי שתהליך העדכון נתקע ב 50%.

פורסם

תודה רבה על העצה. אני אנסה. כי כבר התייאשתי וחשבתי שאני אצטרך לחכות לשליח שזה ייקח עוד 3-4 ימים.

פורסם

חייב לציין שגם אצלי הפינג לתשתית עלה (שוב) לאזור ה20ms במקום 7ms במצב רגיל..

בזק - נמאסתם!

פורסם

ממש מבאס. נראה לי שעשיתי טעות שעברתי מהוט. :s07: גם שם זבל של חברה, אבל לפחות עבד לי הכל טוב. היה JITTER אבל עדיין פינגים לתשתית היו נמוכים מאוד.

פורסם

שיחה לתמיכה שלהם פתרה לי את בעיה, מזל שנפלתי על נציג שהוא בנאדם ולא קוף. שם אותי על rate adaptive וכרגע הפינג לתשתית הוא 5ms .

פינוק

פורסם

שיחה לתמיכה שלהם פתרה לי את בעיה, מזל שנפלתי על נציג שהוא בנאדם ולא קוף. שם אותי על rate adaptive וכרגע הפינג לתשתית הוא 5ms .

פינוק

גם לי יש את אותה בעייה וrate adaptive פתר לי אותה, מה שהנציג גם אמר לי זה שrate adaptive זה מצב לא קבוע ומתישהו המערכת תחזיר אותי למהירות קבועה.

הפינגים שלך עדיין תקינים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים