עבור לתוכן

מעבר מ- NTFS ל- FAT32

Featured Replies

פורסם

יש לי HD שהמחיצה C היא עם פורמט NTFS ושאר המחיצות ב- FAT32.

שאלתי היא איך ניתן לשנות את מחיצה C ל- FAT32 (בידיעה שאאבד את הנתונים ב-C)

תודה

פורסם

למה אתה רוצה להפוך את כונן c ל fat32 ?

פורסם
  • מחבר

סיפור מעט ארוך אך אנסה לקצר.

ההתקנה הנוכחית היא התקנה בסיסית ויש לי IMAGE שמעודכן יותר ממנו והוא שנמצא בפורמט FAT32,

אני לא מצליח (עם GHOST6) לשחזר את ה- IMAGE, אני מקבל הודעה שלא ניתן להצע זאת כי

המחיצה C היא בפורמט NTFS.

פורסם

אין שיטה מיקרוסופטית לעשות את זה... תצטרך להשתמש בכלי צד שלישי כמו Partition magic.

לגבי ghost, תפעיל אותו עם /? כדי לקבל רשימה של פלאגים... נדמה לי שאם תפעיל אותו ב- ghost -ntil אתה תקבל תמיכה מלאה ב-NTFS.

פורסם

למיטב ידיעתי ונסיוני לא ניתן לשחזר וינדוס XP ע"י GHOST . עשיתי פעם אימאג' ושיחזרתי מיד כדי לבדוק - מחורבש.

מדוע לא לפרמט ? לא צריכה להיות בעיה לפרמט מדיסקט. אם כי צריך לודא שאתה מפרמט רק מחיצה לוגית ולא את כל הדיסק.

פורסם

לדעתי Ancient1 צודק אני לא רואה שום בעיה לפרמט את כונן C ולהתקין עליו מחדש אקספי עם FAT32 השאלה היא מה יותר כדאי מערכת עם NTFS (כאילו רק c שמותקן בו הוינדווס והשאר ב FAT32) או שהארד דיסק שלם רק עם FAT32 ??? ???

פורסם

למיטב ידיעתי ונסיוני לא ניתן לשחזר וינדוס XP ע"י GHOST . עשיתי פעם אימאג' ושיחזרתי מיד כדי לבדוק - מחורבש.

מדוע לא לפרמט ? לא צריכה להיות בעיה לפרמט מדיסקט. אם כי צריך לודא שאתה מפרמט רק מחיצה לוגית ולא את כל הדיסק.

לחלוטין לא נכון. לא יודע איך אתה עשית את זה, אבל זה עובד יופי.

פורסם
  • מחבר

הפיתרון האלגנטי ביותר הוא ע"י Partition magic, שיניתי וזה לא פגע באינפורמציה הכל חזר על מקומו בשלום.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים