עבור לתוכן

מפרט לגיימינג, ~2.5K, ללא ציוד היקפי, וללא דיסק קשיח. (נושא מספר 3498349)

Featured Replies

פורסם

לא נעים לפתוח אחד חדש בגלל הכמויות של הנושאים האלה, אבל אשמח לעזרה בכל זאת.

1. מה התקציב המקסימאלי?

2,500 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

אם יש אפשרות לחסוך בצורה שלא פוגעת בצורה קריטית בביצועים, אז לחסוך.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

500 ש"ח.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים, פוטושופ\פיינטר ודומיהם, לא משהו מיוחד.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

Dark Souls, Bioshock infinite, DOTA 2, Batman AS/AC, etc etc

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1050 * 1680

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

בינוניות פלוס-מינוס, אם אפשר. לא הכרחי הגדרות סופר אולטרה גבוהות, אבל שיהיה עם FPS יציב ברזולוציה הטבעית.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

אין צורך בצורב, או בדיסק קשיח.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

6.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

העדפה לאיזור נתניה.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

לא מתוכנן שדרוג בכמה שנים הקרובות.

תודה רבה מראש!

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

בניתי עבורך מפרט מחשב אפשרי.

הוא אומנם כולל לוח-אם די בסיסי (אך עדיין כולל 2 יציאות USB3 אך לצערי ללא SATA 6Gb/s) אך עם מעבד מרובע ליבה וכרטיס גרפי טוב.

במידה ואתה רוצה לתת דגשים לחומרה אחרת, בהחלט ניתן לשחק פה. אם יש כאלו- אתה מוזמן להגיד.

בדוק שהצורב וכונן הקשיח שלך הינם בעלי חיבור SATA ולא IDE המיושן כמובן.

ניתן להחליף את באנדל הספק והמארז ששמתי לך בבאנדל הזה בעלות זהה, אך יכולת הקירור שלו מוגבלת יותר בגלל מאוורר בודד.

מעבד:

Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪835

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪58

לוח אם:

Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪264

מארז:

Raidmax Viper Bottom design PS, USB 3.0, Filters, Side Window, 120X2 Front & Back Black + Seasonic S12II-430W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪455

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 1 - מחיר: ₪118

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪789

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2519

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2469 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/fdmhvg26[/url

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

למען האמת הסיבה העיקרית שאין לי בקשות מיוחדות בנוגע ללוח אם היא בגלל חוסר ידע, כי אני לא בטוחה אם אני אצטרך בזמן הקרוב משהו שהוא יותר מבסיסי (לא מתוכנן ריבוי כ"מ, אין לי מכשירים בעלי חיבור ספציפי ואין לי צורך בכ"מ מובנה.. ), אז אני דיי בטוחה שזה יהיה מספיק.

יש לי העדפה למארזים יותר פשוטים, אז אני נוטה לכיוון המארז השני שהצעת, למרות שיכולת הקירור המוגבלת מעט מרתיעה (הסביבה הכללית של המחשב דיי חמה, עד כמה הוא יכול להתחמם, במידה והוא לא בשימוש אינטנסיבי?).

ולמען האמת הקשיח שלי דיי ישן, ולמרות שכן יש לו חיבור SATA ותכננתי לחסוך כמה מאות בזה שלא אפטר ממנו, יכול להיות שבכל זאת יש טעם לקנות אחד חדש..

אגב, יש סיבה מסויימת בגללה עדיף יותר לקנות את המעבד ללא המאוורר הסטנדרטי שלו, ולקנות אחד בנפרד?

פורסם

בן כמה כונן הקשיח שלך? יש לך גם אפשרות לתת לי את הדגם המדוייק שלו?

כעיקרון אם את מעדיפה מארז שנראה פשוט יותר, או שפשוט בכמה עשרות שקלים תוסיפי מאוורר לבאנדל השני ששמתי לך, או שתקחי את המארז הזה ביחד עם הספק הזה.

בנוגע לקירור המעבד- זה ששמתי לך מקרר בצורה טובה יותר ומעט שקט יותר. קירור סטוק (מקורי של אינטל) ממילא עולה כמה שקלים פחות לרוב.

פורסם
  • מחבר

אמ, ארבע שנים לפחות, אני חושבת? הדגם הוא Hitachi HDP725032GLA360, 320GB.

ותודה רבה על ההסבר.

פורסם

הכונן בסדר גמור, אם אין לך צורך בכונן בעל נפח גבוה יותר והוא תקין, את יכולה לשים אותו במחשב החדש ע"מ לחסוך כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים