פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים אהלן,בזמן האחרון (נניח שבועיים), קורה לי שאני מדליק את המחשב, הוא מתחיל לעבוד רגיל, אבל המסך לא נדלק (כשהמסך דולק יש נורית כחולה שדולקת, אך במצב שאני מתאר הנורית נשארת כתומה כמו במצב שהמסך כבוי). מה יכולה להיות הבעיה?אני פשוט מכבה את המחשב (לחיצה ארוכה על ה-POWER במארז) ומדליק מחדש בתקווה שהפעם הוא כן יידלק.האם זה כרטיס מסך דפוק? משהו אחר? תנו לי כיוון בבקשה, אני נואש.ד"א המסך שלי הוא של LG, גודל 19 אינץ' (L1970HR).אודה לעזרתכם!
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים מחבר בבקשה תעזרו לי!אני מפחד לכבות את המחשב ושהוא לא יידלק לי יותר..מה זה יכול להיות? כרטיס מסך? דיסק קשיח? לוח אם? המסך עצמו? :-\
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים כדאי לבדוק את המחשב עם צג אחר.אולם זה יכול להיות בגלל כרטיס המסך או לוח-אם ויתכן גם ספק כוח.למרות שהמחשב מופעל כביכול ספק הכוח לא תקין.
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים אל תפחד לכבות את המחשב.תתחיל מאיפוס ביוס (ניתוק המחשב מהחשמל והוצאת הסוללה לכמה דקות, תוך כדי לחיצה על כפתור ההדלקה בזמן שהסוללה לא מחוברת והוא מנותק מהחשמל/קיצור הפינים בחיבור ה-24/20 פין).תבדוק שהזיכרונות יושבים כמו שצריך (תנסה להדק אותם עמוק יותר).תבדוק כרטיס מסך חלופי.תבדוק ספק חלופי.תבדוק מעבד חלופי.אם הבעיה לא נפתרת, יש שתי אפשרויות:בעיה בלוח האם.בעיה במסך (מה שלא סביר...).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.