עבור לתוכן

מודם (?) של חברת צ'קפוינט - מהו? מה הוא עושה? ולמה אני הבעלים שלו?

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מנסה לעזור לאבי לעבור משרד - עם כל הכרוך בכך.

בעת הניסיון שלי (הנואש), להבין מה הולך בחדר הבקרה (עלאק) של המשרד, נתקלתי במעין מודם של חברת צ'קפוינט. כאשר שאלתי את אבי מה פשר המודם, הוא לא כל כך ידע להסביר, אלא שדרשו ממנו לרכוש זאת כאמצעי אבטחה לפני שהוא מתחבר לשירותיהם של חברות חיצוניות כאלה ואחרות (שקשורות לתחום עיסוקו).

אשמח לשמוע מה הוא המודם, האם הוא יעיל, ומה הוא בדיוק עושה.

צריך לציין שעל המחשבים במשרד נמצאו לא מעט ווירוסים, אם יש קשר בין הדברים.

פורסם

המודם הנ"ל הוא בעצם firewall בשם sbox ששייך לחברת בת של צק פוינט

אבא שלך בכל מקרה חייב את המודם הזה דבר ראשון בגלל שהחברות החיצוניות האלו מכריחות לרכוש אותו כאמצעי אבטחה

ובנוסף בגלל שהוא צריך חיבורי s2s שזה מעין קישור מאבוטח לחברות הנ"ל בשביל שיוכל לגשת לפורטלים שלהם

חוץ מיזה הדבר היחיד שמעניין בדבר הזה הוא שאתה יכול להתחבר אליו ב vpn ומכל מקום תוכל להגיע לרשת של המשרד באופן מאבוטח

בכל מקרה דעתי האישית היא שזה חרא ציוד :P

פורסם
  • מחבר

המודם הנ"ל הוא בעצם firewall בשם sbox ששייך לחברת בת של צק פוינט

אבא שלך בכל מקרה חייב את המודם הזה דבר ראשון בגלל שהחברות החיצוניות האלו מכריחות לרכוש אותו כאמצעי אבטחה

ובנוסף בגלל שהוא צריך חיבורי s2s שזה מעין קישור מאבוטח לחברות הנ"ל בשביל שיוכל לגשת לפורטלים שלהם

חוץ מיזה הדבר היחיד שמעניין בדבר הזה הוא שאתה יכול להתחבר אליו ב vpn ומכל מקום תוכל להגיע לרשת של המשרד באופן מאבוטח

בכל מקרה דעתי האישית היא שזה חרא ציוד :P

תודה רבה!

הבנתי הכל, מעולה. שאלת-המשך אחת: כשאתה אומר שאפשר להתחבר אליו ב VPN, האם זאת תכונה מיוחדת למודם זה?

חשבתי ש VPN אפשר לעשות עם כל מחשב.

פורסם

VPN אפשרי להתחבר מכל מחשב, המודם שלך מאפשר להתחבר אליו בעזרת VPN (בעצם הוא שרת VPN) וככה תוכל לגשת לשרת של המשרד

פורסם
  • מחבר

מה רשום הקופסא חוץ מזה שזה Checkpoint?

אבדוק מחר ואעדכן. לצערי אני כבר לא במשרד :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים