עבור לתוכן

המלצה למודם תומך VDSL מבזק ונתב

Featured Replies

פורסם

שלום לכם. אני מחובר לבזק במהירות 30MB ויש לי בעיות עם הVVG2000 (גרסה test2) של נטגיר...

הנתב מחובר למחשב אחד בחוטי, ל3 מחשבים באלחוטי ולאייפון בו זמנית ולפעמים גם לאייפוד. בקרוב אני אקנה מחשב חדש אז קחו זאת בחשבון.

יש לי פינגים גבוהים מאוד!! 70-80 בחוטי ו228-231 באלחוטי .

מהירות הורדה בחוטי 27 במקסימום ובאלחוטי 10-12.

נפילות פעם בשבוע-שבועיים.

אבקש המלצה למודם VDSL (קראתי שכשהVVG2000 מחובר רק כמודם הוא עדיין גרוע..) מבזק ונתב (עדיפות לTP LINK) בעל עוצמות שידור חזקות מאוד. הבית 2 קומות ויש חדר אחד שהממ"ד חוסם אותו ועם הציוד שברשותי אני מקבל 2 או 3 פסים (עוצמת השידור היא 31% לפי הדרייבר של TP LINK) ואני הייתי רוצה לקבל קליטה של 4 פסים לפחות (70%+). במילים אחרות אני רוצה שם 20 מגה מהירות הורדה לפחות ופינגים של 5-10.

הציוד האלחוטי כרגע הוא TP-Link TL-WN7200ND בכל המחשבים שפועלים על האלחוטי . במידה וכדאי להחליף אותו התקציב הוא עד 200 ש"ח לכל אחד. על מנת לדעת שהבעיה היא לא בכרטיס הרשת בדקתי ברשת אלחוטית פתוחה שמסופקת על ידי הוטנט את הפינגים וקיבלתי 5MS פינג ו7MS במקרה הכי חיצוני.

תקציב לנתב: עד 400 ש"ח. חריגה ל500 אם זה יהיה הכרחי.

תקציב למודם: אין תקציב כיוון שאני אקח את אחד הDLINKים בכל מקרה מבזק כדי שישמש כמודם וכמודם בלבד כי לפי מה שהבנתי הוא מצוין.

חשבתי על 3 אפשרויות:

לקחת את DLINK 6740U שישמש גם כמודם וגם כנתב,

לקחת את DLINK 6740U VER. G2 שישמש גם כמודם וגם כנתב,

לקחת את DLINK 6740U או את DLINK 6740U VER. G2 שישמש כמודם, ואת TP-Link WR1043ND שישמש כנתב.

מה אתם אומרים? אני כבר כמעט התייאשתי.. לפני הנטגיר היה לי את ה6740U שנפל כל שבוע במדוייק כמו שעון שוויצרי, אך נראה לי שהוא היה עם קושחה ישנה כיוון שעכשיו אני רואה שרק ממליצים עליו ומשבחים אותו.

בנוסף- אשמח אם תמליצו לי על תוכניות מוזלות בבזק במהירות 100MB. הגיע הזמן לשדרג :) . אם ישנם תוכניות מוזלות של ספק+תשתית אשמח גם לקבל אותן. אם אני לא טועה ראיתי בפורום שיש 100MB ב40 ש"ח בבזק.

פורסם

כמודם ה 6740 אמור להיות יציב כמו סלע. הטעות שלי היתה להחליף אותו ב G2, שהוא רחוק מלהיות יציב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. אני כנראה אקח אותו כמודם. לאיזה נתב אתה מחובר? יש משהו ספציפי שאתה יכל להמליץ עליו?

פורסם

E4200, מספיק טוב לצרכים שלי.

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין בנתב במחיר כזה. TP LINK WR1043D יתאים לצרכיי?

פורסם

לפני שאתה ממהר לקנות נתב, שווה שתנסה להשתמש ב 6740 כנתב (לא G2, חלילה), אולי עוד תופתע לטובה. עם טיפילינקים לא יצא לי לשחק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. אני אדבר עם בזק מחר ואחליף ל6740.

יש תוכניות 100MB מוזלות שאתה יכל להמליץ לי עליהן? אם אני לא טועה ראיתי שדיברו בפורום זה על חבילת 100MB ב40 ש"ח. אם אתה מכיר גם תוכניות ספק+תשתית אשמח לדעת עליהן :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים