עבור לתוכן

עכבר + מקלדת vs גיימפאד

Featured Replies

פורסם

אני משחק בקצת משחקי פעולה.

שמתי לב לעובדה שבשימוש במקלדת קצת קשה ללחוץ בצורה עיוורת על המקשים הספציפיים של הפעולות השונות במשחק.

אציין שלא יצא לי בעבר להתנסות בגיימפאד של פלייסטיישן/אקסבוקס וחשבתי שאולי גיימפאד יפתור לי את הבעיה.

ראיתי מס' גיימפאדים של חברות שונות וגם מכאלו שהם כמו מקלדות קטנות (G13 של לוג'יטק).

אשמח לקבל המלצות במה להשתמש כדי לקבל חווית משחק אופטימלית, ואיזה דגמים מומלצים.

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

כרגע התקציב אינו מוגבל...

פורסם

ברוב המשחקים עכבר ומקלדת עדיף (או לפחות אמור להיות עדיף). משנה לשנה יש יותר פורטים גרועים ומשחקים שלא עובדים כמו שצריך עם עכבר ומקלדת.

אם תסדר את הכפתורים בצורה נכונה לא אמורה להיות בעיה ללחוץ אוטומתית במקם הנכון.

בקשר לאיזה גיימפאד לקנות:

השלט של ה 360 (תבדוק שמגיע עם מתאם למחשב):

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6210

RAZER ONZA

http://ksp.co.il//?uin=13300

פורסם

השלט של ה 360 (תבדוק שמגיע עם מתאם למחשב):

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6210

שלט מעולה, היה לי כזה בעבר. למרבית המשחקים (שאני משחק לפחות), אני יכול לומר לך שחווית המשחק עם גיימפאד זה פשוט עולם אחר.

אגב, HuGeMouTh - ידוע לך מאיפה אפשר להביא אותו במחיר יותר הגיוני, בסביבות ה-150? שלי נאבד ואני מחפש לקנות אותו שוב, אבל לא מוצא מחיר נורמלי (גם בחו"ל).

פורסם

במחיר הזה אולי ביד שניה :P

אני את שלי קניתי במבצע ב 180 שקל או משהו כזה, לא מבין למה זה כל כך יקר. אם לא מפריע לך הכבל תלך על ה RAZER או ה CYBORG שלא המלצתי עליו כי אני לא יודע איזה גירסה זמינה בארץ, ה RAZER מצויין. ה CYBORG גם אמור להיות מאוד טוב ויש לו יתרון לא קטן, זה אפשרי להפוך את החלק השמאלי שלו ולבחור אם אתה רוצה כמו ב XBOX360 או כמו ב PS3 (כאילו DPAD למעלה או DPAD למטה).

פורסם
  • מחבר

וזה משפר משמעותית את החוויה במשחקי יריות?

פורסם

ל FPS? ממש לא כדאי. ל TPS? אולי לשחקן יחיד.

מאז שקניתי את שלי הוא רק מעלה אבק ואני מנקה אותו פעם בשבוע :P

פורסם
  • מחבר

אני מבין שלא כדאי בכלל...

תודה רבה!

פורסם

אל תשתמש בי כמדד, אני משחק SUPER MEAT BOY עם עכבר ומקלדת. אני מקרה קיצוני יחסית.

לרוב המשתמשים בפורום יש GAMEPAD אחד לפחות, פשוט לא הייתי מנסה לשחק COD עם זה. לא חסר משחקים כמו AC שיכול מאוד להיות שיעבדו יותר טוב עם GAMEPAD.

כמה שהפורט פחות טוב ככה גדל הסיכוי שהמשחק לא יעבוד כמו שצריך עם עכבר ומקלדת. אם אתה יכול להרשות לעצמך לקנות שלט עדיף לקנות אחד.

פורסם

אני משתמש בגיימפד בעיקר לסוגי המשחקים שתוכננו בשבילו (כמו JRPG באמולטור), או למשחק מרובה משתתפים במחשב יחיד (למשל rayman origins).

אל תשתמש בי כמדד, אני משחק SUPER MEAT BOY עם עכבר ומקלדת. אני מקרה קיצוני יחסית.

לא חושב שזה קיצוני במיוחד. ניסיתי לשחק super meat boy עם גיימפד, וזה היה הרבה פחות נוח ממקלדת. לא יודע מה הקטע של המפתחים בנושא, אולי באמת עדיף כבר לא להתרחץ.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברים!

אני מניח שלצרכים שלי גיימפאד יהיה מיותר...

בכל מקרה, מקלדות ייעודיות לגיימינג G13 משפרות משמעותית את חווית הגיימניג?

פורסם

נראה כמו בזבוז כסף נוראי :P

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אז אני מבין שהכי טוב זה להשקיע במקלדת ועכבר נוחים ואיכותיים ובמקרה שזה לא עוזר לנסות גיימפאד של XBOX או RAZER...

פורסם

לא יותר פשוט להגיד לנו באיזה משחקים אתה משחק לרוב כרגע, וכך נוכל לעזור באופן הרבה יותר יעיל.

פורסם
  • מחבר

בעיקר משחקי FPS...

COD, BF3...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים