עבור לתוכן

קיבלתי רמקולים ומגבר מה דעתכם+ביקורת והשוואה לסט מחשב איכותי.

Featured Replies

פורסם

בעבר פירסמתי שקיבלתי מגבר של חברת CARVER מדגם CM-1040.

היום קיבלתי זוג רמקולים די גדולים של אינפיניטי מדגם SM102.

ניסיתי לחפש קצת מידע עליהם ולא ממש מצאתי, ממה שהבנתי מדובר בסידרת כניסה שלהם הוופר בסדר אבל הטוויטר לא ברמה.

למישהו יש רשמים נוספים? האם ניתן לשדרג את הטוויטר במידה ולא אהיה מרוצה ממנו?

איך הם ביחס לקליפש פרומדיה 2.1 שמחוברים כרגע למחשב שלי?

בנוסף אני צריך לג'מפר את המגבר, איפה ניתן לקנות כבל RCA קצר כדי לג'מפר את הPRE-OUT?

פורסם

אני לא מכיר את המכשיר הזה, תצטרך לשמוע ולבדוק.

בנוגע לג'אמפר, אתה מתכוון שיש לך Pre-Out ו-Power-In מאחור?

נראה לי שהכי קצר שאפשר להשיג תצטרך להכין לבד.

פורסם
  • מחבר

תודה אנטולי, כן יש לי Pre-out וPowerIN.

בדיוק חשבתי על להכין כבלים בעצמי, ואפילו מצאתי מדריך בHomeTHeater להכנה של כבלים כאלה.

מאיפה אפשר לקנות רכיבים להכנת כבל RCA? אני גר בחדרה אולי אתה אפילו זוכר אותי בחנת פעם סט של קליפש למחשב שבבעלותי.

האם אתה מכיר את הרמקולים שקיבלתי?

פורסם

א. אני זוכר שקפצת אליי לביקור, אבל לא זכרתי שאתה מחדרה.

ב. אני לא מכיר את הרמקולים שקיבלת.

ג. קונקטורים אפשר להשיג בקלות, פשוט תזמין מאיביי או משהו. לי יש קונקטורים גם כן, אבל לדעתי מה שיש לי איכותיים (ויקרים) יותר ממה שמשתלם לך להשקיע. אתה יכול להזמין מחברים של Canare לדוגמא, אני מאוד אוהב את החיבורים האלה גם כן.

פורסם
  • מחבר

אז ככה היום כול העסק חובר וההבדלים בין מה שהיה קודם לעכשיו פשוט הדהימו אותי.

נתחיל מזה שלפני היו מחוברים למחשב קליפש פרומדיה 2.1, סט רמקולים למחשב שאומנם כבר הרבה זמן בשוק אבל בכול זאת נחשבים לטובים ומומלצים מאוד.

אני מעריץ גדול של Pearl Jam וAlice In Chains אני מזכיר את זה כי כול שיר שלהם נחקר ונשמע ע"י עשרות פעמים.

היום האזנתי לכמה שירים עם הסטאפ החדש, ופשוט שמעתי שירים חדשים.

מעבר לצלילים שלא שמעתי מעולם השירים פשוט נשמעו הרבה יותר טוב, הבאס ממש לא מכוון גבוה והוא נשמע כול כך נכון, יש פשוט עומק לצליל והשירים נשמעים הרבה יותר נכון וטוב גם בווליום נמוך מאוד בלי מאמץ לאוזניים, וחלקם נשמעים שונים לחלוטין.

קשה לי להסביר מה שעבר עליי הייתי די בשוק שאפילו רמקולים שלא שווים אלפי שקלים מצליחים פשוט "לשבש" לי את כול מה שהכרתי עד עכשיו.

הייתי חייב לשתף מכיוון שהרבה אנשים בדרך כלל מבזבזים לא מעט כסף על מערכות יעודיות למחשב, אז אני אומר לכם לא, אל תעשו את זה.

יש לי את אחת ממערכות ה2.1 הטובות ביותר שקיימות למחשב, והרמקולים שחיברתי עכשיו פשוט מביישים אותם.

שווה לחכות עם הקניה להסתפק בנתיים באוזניות זולות ולתור את לוחות היד שניה/בני דודים/סבא סבתא, בחיפושים אחר מגבר וזוג רמקולים אמיתיים.

לאחר שכול התקלות סודרו עם תודה ענקית לאנטולי הנה כמה תמונות.

לא הצלחתי לתפוס את הכול בפריים אחד.

dsc0060xbj.jpg

dsc3m.jpg

dsc2p.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים