פורסם 2012 באוגוסט 2113 שנים שלום לכולם. התקנתי אתמול את Windows 8 בגרסת הניסיון לצורך התנסות בה, ההתקנה הייתה על מחיצה נפרדת שיצרתי בשביל מערכת ההפעלה הזאת, בעוד שבמחיצה הראשית שלי מותקנת Windows 7 - מערכת ההפעלה הראשית שלי שבה אני משתמש תמיד. זה לא מכבר הסרתי את המחיצה המשנית שלי (שעליה מותקנת ה-Win8), אך כשאני מפעיל את המחשב מסך ההתחלה הוא של Windows 8 ומופיעה שגיאה האומרת שיש בעיה עם האתחול של מערכת ההפעלה. ורק כשאני לוחץ F9 אני עובר ל-Windows 7. להלן סרטון שממחיש את זה (תתעלמו מהמנגינה ברקע): ובקיצור: כיצד ניתן להעלים את הקטע עם Windows 8 ולהגיע ישר לטעינה של Windows 7? אחרי הכל, אני הסרתי את המחיצה שעליה מערכת ההפעלה הזאת הייתה מותקנת...
פורסם 2012 באוגוסט 2113 שנים http://www.softpedia.com/get/System/Boot-Manager-Disk/MB-Wizard.shtmlהתוכנה הזאת תעזור לך לתקן את הבעיהכנראה יש לך בעיה עם הmbr
פורסם 2012 באוגוסט 2113 שנים שמע... אני ממש לא יודע, אבל אני חייב לציין- אחלה מוזיקה. הוא במפורש ביקש להתעלם מהמנגינה ברקע נסה את זה לאחר שהעלת את ה 7 לחץ התחל בשורת הכתובת תכתוב MSCONFIG עבור ללשונית BOOT סמן את ווינדוס 8 ובחר למחוק שמור אתחל
פורסם 2012 באוגוסט 2113 שנים מחבר הוא במפורש ביקש להתעלם מהמנגינה ברקענסה את זהלאחר שהעלת את ה 7 לחץ התחלבשורת הכתובת תכתוב MSCONFIGעבור ללשונית BOOTסמן את ווינדוס 8 ובחר למחוק שמוראתחלהבעיה נפתרה, תודה רבה לך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.