עבור לתוכן

מהירות גלישה

Featured Replies

פורסם

הי,

הייתי רוצה לשתף אותכם בבעיה שיש לי ולדעת אם זה נורמאלי או לא, אולי מישהו אחר חווה אותה ויכול לעזור לי..

הספק אינטרנט שלי הוא 014 בזק, תשתית הוט.

המודם שלי הוא ת'ומסון והראוטר netgeat wnr3500.

עד לפני שבוע מהירות האינטרנט שלי הייתה 12 מגה, והכל היה בסדר. מידי פעם אני עושה בדיקת מהירות והכל תקין.

אז החלטתי להעלות את המהירות ל 30 מגה. כאן התחילו הבעיות...

בזמן שהמחשב שמחובר ישירות למודם מראה בבדיקות 30 מגה רוב הזמן, אבל לפעמים גם פחות, והעלאה של 1.5,

כל מחשב נייד שעבר בדיקת מהירות מראה מהירות הורדה ממוצעת של 16-18 מגה והעלאה של 1.5...

הבדיקות נעשו כשאף מכשיר אחר מחובר או מוריד משהו, כך שכל רוחה הפס הוקדש לבדיקות האלו...

כשדיברתי עם התמיכה של החברות, הנציגים טענו שככה זה, באינטרנט אלחוטי לא תיהיה מהירות מלאה, רק חצי.

כאן אני לא מבין את ההגיון?? יש לי ראטור שתומך בתקן N, כרטיס רשת שתומך בתקן N, ומה שבטוח ב 30 מגה, אבל למה לקבל רק חצי?? מה ההגיון שיש לי תמיכה של החומרה אבל אני מקבל פחות? על מה אני משלם? כשהיה לי 12 מגה קבלתי 12 מגה ולא 6 או 7...

מישהו יש לו גם את הבעיה הזאת? או יש למישהו רעיון לפתרון הבעיה? הספק והתשתית טוענים שככה זה, אין להם תשובה חד משמעית, כל אחד זורק על השני את האחריות: "אולי זה המודם, זה בטח הספק...." וכו'.

הפנו אותי לאתר בשם HELP PC שהם נותנים תמיכה, ושם נאמר לי שזה לא הגיוני והאינטרנט האלחוטי אמור להיות לך 30 מגה, הבעיה שהמחיר שהם דורשים לתמיכה, טיפול וכו' הוא גבוה..........

בבקשה מישהו יכול לעזור לי???

פורסם

הוא מוגדר לשידור מלא BGN ובעוצמה מלאה?

השאלה קשורה לפורום רשתות ולא פה.

פורסם
  • מחבר

סליחה על הטעות...

בכל מיקרה, מסה בדיוק מה שאמרת? ואיך מגדירים את זה?

פורסם

B, G, ו N אלו תקני שידור אלחוטי. מגדירים את זה בעמוד ההגדרות האלחוטיות של הנתב.

הנתב מוגדר לעבודה ב 40Mhz?

תנסה לשחק עם ערוצי הנתב ע"מ למצוא ערוץ עמוס פחות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המהירות באלחוטי אכן נמוכה משמעותית מאשר בחיבור קווי עקב מגבלה טכנולוגית, גם אצלי בלפטופ למרות שאני עם 12M בהוט אני לא מקבל את המקסימום של המהירות למרות שהגדרות הנתב תקינות לגמרי, ובדקתי אותם עם החברה וגם בפורומים שונים אינספור פעמים.

אצלי בבדיקת מהירות בלפטופ כאשר אני בערוץ הנכון בנתב זה יוצא סביב 7M או 8M מהירות במקרה הטוב, ולפעמים פחות מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים