עבור לתוכן

האם כבל HDMI מוגבל באורכו? מחשב נייח רחוק כ 3 מטרים לערך מה TV

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

יש לי מחשב נייח. הוא רחוק בערך 3 מטרים (או אולי אפילו קצת יותר? - הערכה גסה) מהטלוויזיה, והייתי שמח לחבר אותו אליה.

האם כבל זה מוגבל באורכו? האם ישנה ירידה באיכות? האם אפשר להשיג כבל HDMI באורך כזה?

בעצם, מכיוון שכרגע שמתי לב שכרטיס המסך שלי מוציא DVI, אזי השאלה בעצם צריכה להיות - כבל DVI ל HDMI.

תודה מראש!!!

פורסם

הכבל מוגבר באורכים גדולים יותר, לכן כבל HDMI באורך 3 או 5 מטר + מתאם DVI-HDMI יעבדו ללא בעיה.

מומלץ לבחור כבל טוב ומסוכך בכדי למנוע הפרעות RF... בסכום של 200 ש"ח אפשר לרכוש כבל טוב ומתאם...

פורסם
  • מחבר

הכבל מוגבר באורכים גדולים יותר, לכן כבל HDMI באורך 3 או 5 מטר + מתאם DVI-HDMI יעבדו ללא בעיה.

מומלץ לבחור כבל טוב ומסוכך בכדי למנוע הפרעות RF... בסכום של 200 ש"ח אפשר לרכוש כבל טוב ומתאם...

מודה לך על התשובה.

כאשר אתה אומר שהוא "מוגבר", אתה מתכוון שהוא מוגבר built-in? ז"א, הוא מגיע כך כבר מוכן, נכון?

דבר שני, בכתבה שקראתי פעם, נאמר שאין הבדל של ממש בין כבלי HDMI יקרים לאלה הזולים. לכן אני שואל את עצמי אם באמת יש צורך להוציא סכום כזה על כבל HDMI (שבטח אתה יודע, ב eBay נמכרים מאוד בזול).

אשמח לשמוע את דעתך.

ושוב תודה.

פורסם

לא צריך להרחיק עד EBAY.

יש ב-KSP למשל כבל 5 מ' ב-60 שקלים שצריך לעשות את העבודה.

הסיבה היחידה לקנות כבל יקר יותר היא אם אתה צופה הרבה ניתוקים וחיבורים של הכבל מהמכשירים.

ואז אולי כדאי להשקיע בכבל עם ראשים טובים.

פורסם
  • מחבר

לא צריך להרחיק עד EBAY.

יש ב-KSP למשל כבל 5 מ' ב-60 שקלים שצריך לעשות את העבודה.

הסיבה היחידה לקנות כבל יקר יותר היא אם אתה צופה הרבה ניתוקים וחיבורים של הכבל מהמכשירים.

ואז אולי כדאי להשקיע בכבל עם ראשים טובים.

תודה רבה :D

פורסם

מודה לך על התשובה.

כאשר אתה אומר שהוא "מוגבר", אתה מתכוון שהוא מוגבר built-in? ז"א, הוא מגיע כך כבר מוכן, נכון?

דבר שני, בכתבה שקראתי פעם, נאמר שאין הבדל של ממש בין כבלי HDMI יקרים לאלה הזולים. לכן אני שואל את עצמי אם באמת יש צורך להוציא סכום כזה על כבל HDMI (שבטח אתה יודע, ב eBay נמכרים מאוד בזול).

אשמח לשמוע את דעתך.

ושוב תודה.

בטעות רשמתי מוגבר אך התכוונתי מוגבל...

ההבדל היחיד בין הכבלים היא רמת הגימור, איכות החומרים ושרידות לאורך זמן מה שבדרך כלל לא קיים בכבלים זולים... מבחינת איכות צפייה זה אותו דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים