עבור לתוכן

שיתוף ברשת אבל לא בין כולם

Featured Replies

פורסם

שלום מישהו מכיר אופציה לשתף קבצים או תיקייה ברשת של 4 מחשבים אבל שהתיקייה תהיה משותפת רק

בין 2 מחשבים ספצייפים והשאר לא יראו אותה? מבחינת הרשאות זה בעייתי כי כולם זה EVERYONE אז מה עושים במצב כזה?

תודה מראש. :silly:

פורסם

אתה יכול לממש את זה עם home group, אם מדובר על קבוצת מחשבים שמריצים Windows 7.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אבל אם לא כל המחשבים וינדוס 7 - שרק בהם אפשר לעשות את home group והמחשבי םהם XP ומוגדרת רשת ביתית בין כולם, אז אין אפשרות? - בלשונית שיתוף בהרשאות - האפשרות "מחשבים" לא מופיע לי.

זו בעיה אצלי? WINDOWS 7 HOME PREMIUM ומערכות XP.

פורסם

אפשרי למימוש רק עם 7.

XP לא תומך בגרסא בזאת של פרוטוקול SMB ולכן אפשר יהיה ליצור ACL רק ברמת משתמשים מקומיים על המחשב שמשתף את המשאבים.

קצת פרטים על התהליך ב homegroup:

http://www.sevenforums.com/network-sharing/191471-homegroup-using-share-can-you-add-specific-user.html

פורסם

הפתרון "הפשוט" הוא להקים יוזר+סיסמא בתחנה X שתואם לתחנה Y לבצע שיתוף ולבחור את המשתמש הרלונטי

על מנת שזה יעבוד מ WIN 7 צריך לסמן

לוח הבקרה\כל פריטי לוח הבקרה\מרכז הרשת והשיתוף\הגדרות שיתוף מתקדמות >

בית או עבודה

חיבורי קבוצה ביתית > השתמש בחשבונות וסיסמאות של המשתמת כדי להתחבר למחשבים אחרים

נ.ב

אתה יכול להקים את היוזרים האלה ולסמן "משתמש אינו פעיל" כך הוא לא יופיע במסך ה LOGIN

פורסם
  • מחבר

תודה בכל אופן כנראה באמת זה עניין של מערכת הפעלה והפרוטוקולים שלה כי הרשת עובדת לי תקין ושיתוף הקבצים בין כולם,

EITAN4

תודה אבל לא ממש הבנתי מה רשמת(האופציה בשיתוף קבצים מסומנת לי מלכתחילה), וכל הבעיה שלי זה שלא רואים "מחשבים" באובייקטים" אלא אובייקטים אחרים, ולא נראה לי שזה יפתור את זה.שוב תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים