פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים אז ככה מודובר על מחשב דיי פשוט..Q66006GBG RAM WINDOWS 7 ultimate x64ומערך של 10 דיסקים קשיחים של 1.5 TB כל אחד.המערכת בנויה בצורה כזו שהדיסק הראשון מחולק ל2 אחד למערכת ואחד ל D ככה שכל שאר 9 הדיסקים מחוברים ברייד וירטואלי ל Dכמו בציור שמצורף (10 דסקים שהראשון מחולק ל 2 C.D)עכשיו מה שקרה זה שדיסק אחד הלך לעלומו ולא מפסיק לתקתק..(לא עולה גם בבדיקה של הביוס)וברגע שאני מנסה להעלות את המחשב (את הוינדוס) עם הדיסק ובלעדיו אני מקבל מסך כחול..מה ברגע שחסר דיסק אחד במערך המחשב לא משוגל לעלות? לא הגיוני? ומה לגבי כל החומר? אין דרך אחרת לגישה?מדובר על מערכך מובנה של הוינדוס 7תודה לכל העונים....
פורסם 2012 באוגוסט 2013 שנים מחבר אמממ זהו שאני לא מבין גדול אבל לפי ההסבר אי אפשר להבין איזה סוג רייד?
פורסם 2012 באוגוסט 2013 שנים מחבר עכשיו שאני ניזכר אכן השתמשתי באופצית דיסקים דינמיים של windows 7 חילקתי את הדיסק הראשון לשתיים ל C ו D שאת שאר הדסקיים צירפתי ל D וכך קיבלתי D גדול מאוד!!
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים מחבר אז ככה אכן מודבר ב RIDE 5 על ידי וינדוס 7 (דיסקים דינמיים).חייב להיות פיתרון! אין פה אדם אחת שיודע? הרבה ממכם שוחים בחומר..אני כרגע עם מחשב מושבת כבר כמה ימיים...:-(HELPPPP תעזרו לי בבקשה.
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים מערך רייד 5 אמור לשרוד נפילה של דיסק אחד ולבנות אותו מחדש ברגע שתכניס דיסק אחר במקומו. אבל זה לא קשור לדיסק דינמי
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים מחבר אממממ :-( חייב להיות דרך שאפשר לשחזר! לא הגיוני שמיקרוסופט לא חשבו על מצב שבו נופל דיסק אחד.. הם בטוח לא בנו על המסך הכחול המפורסם! איך אני יכול למצוא פיתרון כל שהוא????? מאיפה אני מתחיל מדובר על ים של חומר קרוב ל 7 טרה!
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים אולי זה יעזור. לא יודע. http://www.easeus.com/datarecoverywizard/dynamic-disks-recovery.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.