פורסם 2002 במרץ 2023 שנים אני ורוקפורד מחפשים שחקנים לNeed For Speed - Porsche Unleashed-מישהו מעוניין?צרכים לפחות 5.נ.בהחיבור לא משנה, לי יש למשל k28 ואין לאגים.וצרכים שהמשחק יהיה מותקן במחשב.
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים סוף סוף קצת תחרות...!!בטח שאני מעוניין (גם אני שאלתי אותה שאלה מזמן,אך אף אחד לא ענה... :'()מתי מתחילים ?
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים כל המעוניינים, נא להוסיף אותי ואת TUXX לרשימת ה ICQ שלכם.נקבע מועד, אני אארח את המשחק.נ.ב,גירסת המשחק שברשותכם צריכה להיות 3.5.
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים כל המעוניינים, נא להוסיף אותי ואת TUXX לרשימת ה ICQ שלכם.נקבע מועד, אני אארח את המשחק.נ.ב,גירסת המשחק שברשותכם צריכה להיות 3.5.חכו לי חכו לי...אני חוזר רק ב 17:00 מהעבודה...HF Integrale זה גם הכינוי שלי באי סי קיו.נ.ב. - יש לי את הדיסק המקורי. איך אני מברר איזו גירסה מותקנת ?
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים בספריית המשחק בכונן הקשיח, יש קובץ שנקרא version.txt סביר מאוד להניח שכרגע יש לך את 3.0. בכל מקרה, עם התקנת המשחק, נשאלת אם להתקין את ה EA UPDATER (נראה לי שככה קוראים לזה...). אם התקנת, אתה יכול לשדרג את הגירסה בקלות ע"י כך שתלך ל Multiplayer -> Internet Games בתפריט המשחק. בהתחלה הוא ינסה לחפש עדכון קיים, כשיימצא, פשוט תלחץ YES וזה יעדכן לך אוטומטית וייכנס מיד לאחר סיום העדכון, בחזרה למשחק. אל תדאג, התכנון מראש הוא לארגן את המירוץ בשעות אחה"צ והערב.
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים מחבר מגניב, אתמול רק אחד נרשם, היום אני קם וכבר יש מלא...ה-ICQ שלי הוא:142031476נא לא להפיץ.וE-pit@m- סתם סתם בצחוק, יש היום JackAss?
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים גרררר....היפי - תם..או שתקצר את זה להיפי...לסתם ... תם.שנית, לא יודע...אחרי אתמול.. יזקף לזכותו של OmerMan , פה מהפורום.אני מכור לסטיבו....
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים מחבר מכיוון שאנחנו רוצים לשחק עם כל המכוניות, אז תורידו את כל החדשות מכאן .,לכו ל-Downloads - Cars-ואז תורידו איזה מכוניות שאין לכם(רוב הסיכוים שאין לכם את כולם).ותעדכנו לגירסה 3.5, שימו לב, קיראו טוב טוב את ה-readme.txt לפני שאתם מתקינים את הגירסה החדשה.ובואו כבר ל-ICQ אנחנו רוצים לשחק היום....נ.בE-pit@m, מקווה שלא נעלבת, הכל בצחוק... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.