פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים שלום, אני עומד לרכוש מחשב, עיקר השימוש בו הוא פוטושופ, אינדייזין ואילוסטייטור. המחשב עובד הרבה, לעתים עם כמה מהתוכנות במקביל. צריך המלצה לכרטיס מסך טוב, שלא יתחמם מדי, יהיה שקט והכי חשוב יהיה מספיק חזק שיהיה איתי כמה שנים טובות. אני לא מחפש כרטיס פשוט (שמצד שני מתאים לדרישות שלי) מצד שני אני לא רוצה כרטיס בשביל שיריץ BF3 חלק ולבצע SLI, משהו באמצע תודה רבה
פורסם 2012 באוגוסט 2913 שנים שלום,1. 1000 ₪ גמיש לכאן או לכאן2. 620W.3. בעיקרון מסך אחדדבר נוסף, אעבוד מעט באוטוקאד בעיקר 2D. תודה
פורסם 2012 באוגוסט 2913 שנים http://www.tms.co.il/product/9181עקב תמיכה מעולה של Adobe & Autocad בכרטיסי Nvidia תוכל להנות מיכולות רנדרור מעולות.מה שכן גם ל-HDD יש נתח גדול מבחינת מהירות העבודה,כאמור מערך RAID ישפר ביצועים בצורה מורגשת.
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים תודה על ההמלצה. לא שמעי על חברת ספרקל. זה מותג ידוע ואיכותי? או שזה סתם מותג טייוואני?תודה
פורסם 2012 בספטמבר 213 שנים לא אמורה להיות שום בעיה,חברה מצוינת (למרות שכיום אין הבדל בין החברות למעט חברות שעושות שינויים פיזיים בכרטיס ASUS\MSI וכו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.