עבור לתוכן

עזרה בפרוייקט קירור אוויר. DIY

Featured Replies

פורסם

טוב אז אחרי שגיליתי למה יש לי קריסות בלתי פוסקות ב BF3..

הבעיה הייתה בהתחממות יתר של הזכרונות.

ומאז לפני כל משחק יש טקס מיוחד של הוצאת המחשב, הפיכתו על הצד וקימבון של מאורר ביתי לתוך המחשב.

אז הרעיון שלי הוא כזה, חשוב לציין שכל המאוררים שיותקנו הם מאוררים 92ממ שנלקחו משרת של DELL כולם בעלי 116CFM ובעלי 5000+ סל''ד

הוספת ספק נוסף למארז.

בקר מאוררים LAMPTRON FC2

הוספת מאוורר בקדמת המארז מתחת לכונן DVD. שהזכרונות נמצאים עם המאורר באותו הקו

החלפת מאורר על המעבד לגם מאורר מהשרת.

החלפת מאורר אחורי למאורר זהה לקודמים.

בידוד על ידי מחסום של החלק העליון והתחתון על ידי חומר מבודד חום.

בחלק התחתון הוספת 2 מאוררים מכניסים אוויר בשביל זוג כרטיסים GTX 260 שהם מוציאים יפה מאוד את האוויר עם המאוררים שלהם, ועל הדרך מחממים יפה מאוד את שאר המחשב...

הצעות? רעיונות?

פורסם

מה המפרט המלא של המערכת?

פורסם
  • מחבר

Intel Q9400 3.6

EVGA 780I

AC freezer 13

2X EVGA GTX 260

1Tb SAMSUNG SATA 2

G.Skill 4 GB

פורסם

חימום של הזיכרון ? איזה מארז יש לך ? איזה מתח מקבל הזיכרון ? אפשרי שזיכרון יתחמם יתר על המידה, אבל אם הוא מתחמם יתר על המידה זאת אומרת ששאר הרכיבים גם לא בדיוק בטמפ' שהם צריכים להיות, ויכול מאוד להיות שזה נגרם ממקור אחר.

איך בדקת את הדברים ?

פורסם
  • מחבר

המחשב באובר קלוק ל 3.6.

האמת היא שעכשיו אני חושב על זה, יכול ליהיות שזה הצ'יפסט מתחמם יותר מדי ומזה נוצרים מסכים כחולים,

מעבדערך ב 65-70 מעלות במשחק.

הצ'יפסט רותח כנ''ל, אבל הוא נמצא בקו של הזכרון והמעבד, ככה שפייר וול יפתור את הבעיה הזאת, הקירור שלו הולך לאורך כל הלוח.

פורסם

מצטער אבל לא מצליח להבין איך בדקת את זה ? ביצעת בדיקות יציבות ? ראית ממה נובע מסכים כחולים ?

אם אתה שם מאוורר חיצוני זה נפתר ? אז יש בעיית חימום, איפה ? צריך לבדוק רכיב רכיב...

לפני הכל אני מציע שתבדוק באופן יסודי את בעיית החומרה ורק לאחר מכן תגיע לבחירת קירור וכו..

פורסם
  • מחבר

ללא ספק הבעיה היא בחום, החומרה חיה כמו שצריך עם עצמה בכל זמן אחר, ברגע שמפעילים משחק, הצ'יפסט והזכרונות מתחממים וזה גורם לקריסות.

כרטיסי מסך זה לא, גם לא המעבד, נישאר רק הצ'יפסט והזכרון.

פורסם

אוקי ציפסט זה אומר שכלל לוח האם מתחמם, זיכרון אתה יכול לנסות לבטל סטיק אחד או להתקין זיכרון אחר אם יש לך, כמו כן להריץ בדיקות זיכרון עם MEMTEST ולראות אם הם קורסים.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהמתח בזכרונות גם העלו, לכן הם מתחממים.

אני יבדוק את הנושא הזה. אבל ללא ספק הבעיה היא בהתחממות יתר.

פורסם

אין סיבה שהמתח יעלה פתאום אלה אם אתה הגדרת אותו שיעלה, כמו כן אני מציע לך להוריד את הOC ולבדוק הכל מאפס, ככה תמצא את הפתרון הכי מהיר וטוב ובטוח כמובן.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך מורידים את האובר קלוק, קניתי את המחשב יד שנייה הוא הגיע ככה לא יודע היתעסק עם זה.

פורסם

לפני הכל תחקור קצת על החומרה שלך עם CPU-Z, תעיין בחוברת של לוח האם שלך, ולאח רמכן תאפס את הביוס ככה הכל יחזור למצב ברירת המחדל.

ומשם תמשיך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים