פורסם 2012 באוגוסט 1813 שנים קיבלתי 3 פנסי LED לגינה (כאלה שיש להם LED לבן ותא סולרי שמטעין סוללה), מתוכם 1 לא עובדפירקת אותו. אחד מהחוטים בפנים מנותק מהתא הסולארי - יש טיםה של בדיל על החוט אבל הטיפה התנתקה מהמשטח המתכתי שאליו היא אמורה להיות מולחמת על הצד האחורי של התאהתא עשוי מזכוכית שכל המרכיבים של התא הם כמו ציפויים על הצד האחורי שלו. הנקודה להלחמה היא משטח מתכתי - יש לו צבע מתכתי, ברק מתכתי ואם אני נוגע בו אם החוט המנותק הפנס עובד תקיןאבל אני פשוט לא מצליח להלחים אליו - ניסיתי להחזיק זמן ארוך, לשייף ולהלחים... כלום הבדיל פשוט לא רוצה להיתפס עליו אפילו לא יוצר טיפה או ציפוי, רק מתלכלך אם הפלאקסזה לא קטע של לשונית מתכת שבורה, החוט אמור להיות מולחם ישר למשטח בלי לשונית או משהואאיך אני מלחים את זה ?
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים נסה לסרוט עם מחט או משהו בסגנון, נסה לעלות טמפרטורה למלחם. בטח המשטח הזה עשוי מאדמנטיום או משהו בסגנון, כל מיני יצרנםי שמנסים להיתחכם...
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים שילוב של חומר מעצבן עם משטח מוליך חום.כמו שנאמר מעלי, נסה לסרוט בו או לשייף, לנקות באלכוהול, להשתמש בפלקס נוזלי וכדומה.אם כל זה לא יעזור, אתה תמיד יכול ליצור משטח מגע גדול, ולהדביק את הכבודה עם אפוקסי. לא עוברים שם זרמים גדולים כדי שזה יפריע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.