פורסם 2012 באוגוסט 1813 שנים היה סיפור אחד בלבד, ואח"כ התברר שהאידיוט חימם את המכשיר במיקרו לפני כן כדי לנסות לייבש אותו אחרי מפגש עם מים. זה גרם לנזק למכשיר, שבתורו גרם לחריץ ה-USB להתלקח. חשוב לומר, לא כל המכשיר עלה בלהבות, וזה ממש לא קשור להתחממות של המעבד.
פורסם 2012 באוגוסט 1813 שנים תודה רבה!אני מבין שזה דבר שהוא לא כל כך נמנע בהתחשב בגודל המכשירים ודקיקותם...
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים אני חושב שפשוט נפלת עליו אחרי שהוא היה בשמש, או אחרי מאמץ ארוך.ההתחממות של המכשירים ממש לא נוראית, ובטח שלא קשה להחזיק לעיתים קרובות.זה לא האייפד החדש, אתה יודע..
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים מחבר אז.... כרגע זה ה-S3 וזהו ככל הנראה. אם למישהו כאן יש רעיונות אחרונים, שניה לפני ההזמנה - אשמח לשמוע. תודה לכולם.
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים מחבר סקירה השוואתית של 4 מרובעי ליבה עדכניים: http://www.gsmarena.com/quad_core_shootout-review-790p10.php ה-S3 שוב בראש... האמת היא שאין לי בעיה עם דו-ליבתי מהיר ועדכני וגם לא עם מסך 4.3 ברזולוציה גבוהה - בתנאי ש"בתמורה" אקבל מימדים סבירים יותר, יכולת צילום מרשימה בהרבה או משהו בסגנון שיצדיק את הפשרה...
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים הייתי ממליץ על ה 1S אבל אמרת שאתה רוצה רזולוציה גבוהה מה שלא תקבל עם ה 1s בנוסף לפנטייל שלו.גם 16 ג'יגה בלי הרחבה לא עושה חסד עם המכשיר המדהים הזה.
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים הייתי ממליץ על ה 1S אבל אמרת שאתה רוצה רזולוציה גבוהה מה שלא תקבל עם ה 1s בנוסף לפנטייל שלו.גם 16 ג'יגה בלי הרחבה לא עושה חסד עם המכשיר המדהים הזה.מה שהוא אמר ^^
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים אז.... כרגע זה ה-S3 וזהו ככל הנראה. אם למישהו כאן יש רעיונות אחרונים, שניה לפני ההזמנה - אשמח לשמוע. תודה לכולם. My two cents... אני התעסקתי ומתעסק עם מכשירי הדגל של רוב החברות, ברשותי ה- SGS3, אם הייתי צריך לקנות היום מכשיר, ללא ספק שוב הייתי קונה אותו.
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים אני מסכים, אחרי שימוש אמנם לא ארוך אני מוצא ב-SGS3 את אוסף היתרונות הכי מובהקים לשימושים שליחויית שימוש חלקה ומהירה, זמן סוללה סביר בהחלט, איכות סאונד ללא פשרות, מסך גדול ואיכותי
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים מחבר אם כבר לחכות אז לקנות את ה-M2 של XIAOMI אם הייתי צריך לשלם מכיסי זה מה שהייתי קונה האמת - אולי אקנה אותו בלי קשר ברגע שיצא בסין (יש לחברה שלי נציגות שם וטסים לשם באופן תדיר). על פניו מכשיר מעולה, קומפקטי יחסית ובמחיר מעולה - ככל הנראה המלך הבלתי מעורער של ה-VFM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.