פורסם 2012 באוגוסט 1813 שנים גם אצלי, עובד 26 יום מאז הפעם האחרונה שעשיתי לו ריסטארט לצורך שינוי הגדרה, ללא בעיות.15Mbit, כולל הפעלת טורנטים והעמסה על הנתב.
פורסם 2012 באוגוסט 1813 שנים מחבר אני גם ב100 אבל לי יש בעיות... בכל אופן השתמשתי עד עכשיו בHOTBOX בתור ראוטר אבל הוא על הפנים מבחינת WIFI אז קניתי את הTP LINK.
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים תבדוק את האופציה הבאה אשר פתרה לי את בעיית הקריסה:Wireless -> Wireless Security ->WPA/WPA2 - PersonalVersion: AutomaticEncryption: Automaticהסיסמא שלךGroup Key Update: 0במידה וההגדות שלך לא במצב הזה, תשנה אותן לזה ותגיד לי אם הבעיה חוזרת,אצלי כאשר הנתב היה מוגדר על סוג אבטחה מסויים והמחשב ניסה בכוח להתחבר על סוג אבטחה שונה זה תקע את הנתב כל פעם, כאשר שיניתי לאוטומטי זה סידר את הבעיה.
פורסם 2012 באוגוסט 2013 שנים מחבר אני לא יודע בדיוק מה קרה...אבל מאז הריסטרט האחרון בשבת הכל עובד בסדר גמור...נקווה שישאר ככה...עריכה: נזכרתי שכן שיניתי משהו... הורדתי את הQSS כמו שמישהו פה המליץ
פורסם 2012 באוגוסט 2013 שנים תבדוק את האופציה הבאה אשר פתרה לי את בעיית הקריסה:Wireless -> Wireless Security ->WPA/WPA2 - PersonalVersion: AutomaticEncryption: Automaticהסיסמא שלךGroup Key Update: 0במידה וההגדות שלך לא במצב הזה, תשנה אותן לזה ותגיד לי אם הבעיה חוזרת,אצלי כאשר הנתב היה מוגדר על סוג אבטחה מסויים והמחשב ניסה בכוח להתחבר על סוג אבטחה שונה זה תקע את הנתב כל פעם, כאשר שיניתי לאוטומטי זה סידר את הבעיה.ההגדרות שלי בדיוק ככה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.