עבור לתוכן

מגבלת מהירות בחייגן L2TP בהוט

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד את הסוגיה בחייגן L2TP של הגבלת מהירות, יש לי תקלות של ניתוקים חוזרים ונשנים עם הוט ואני צריך לאפס את המודם אינטרנט + טלפון של ARRIS ששמו לי לאחרונה, הנציג תמיכה טכנית בהוט אומר לי שמכיוון שאני עם 12M מהירות אני חייב לעבור לחיבור MPLS ללא חייגן, אחרת הניתוקים והאיטיות בגלישה ימשיכו להיות מאחר ש"פרוטוקול L2TP מבחינה טכנולוגית לא מאפשר עבודה במהירויות גבוהות".

אני אישית עבדתי קרוב לשנתיים בתמיכת אינטרנט והגעתי למסקנה שזה שטויות במיץ מה שהוא אומר, לעומת זאת בפורום אחר באינטרנט אומרים שזה לא לגמרי תלוש מהמציאות, אז מה באמת נכון על סמך מה שאתם יודעים על L2TP? האם באמת במהירויות גלישה מ-12M ומעלה יש בעיות של ניתוקים ואיטיות בגלישה כמו שיש אצלי?

אני מחובר גם לנתב D-LINK DIR-655 שהוא גם כן נתב לא משהו (בלשון המעטה), וסביר להניח שיש לו חלק גדול בתקלות שאני חווה עכשיו.

כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב האינטרנט עובד יותר טוב, אך עדיין לא ב 100%, ויש לעיתים נדירות יותר נפילות בחיבור, שמתי אותו למשך שבוע ללא הנתב.

שמתי לב שבממוצע כל 10 ימים ואפילו פחות מזה הנתב מתנתק ומחדש איי פי במקרה הטוב, ולעיתים מתנתק ולא מתחבר עד שאני לא מכבה אותו מהחשמל ומחזיר, הוא מעודכן לגרסת קושחה האחרונה שלו 2.02.

אז האם אני חייב במקרה שלי לעבור ל MPLS?

תודה מראש.

פורסם

הנתב שברשותך הוא נתב טוב מאוד.

הבעיה נעוצה בשיטת החיוג הנהוגה בארץ.

העמידות של כל נתב בחיבור הנ"ל שונה. יש נתבים שיחזיקו 30Mbit ויש שפחות.

על מנת להשיג את החיבור היציב ביותר, כדאי לך לעבור לחיבור ללא חייגן.

פורסם
  • מחבר

אבל אז תהיה לי בעיה עם אתרי הורדות וטורנטים, מישהו אמר לי שהשרתים בכל TORRENT אם מזהים שהאיי פי שלך קבוע אז אתה נחסם לאורך זמן ומקבל BAN, לפחות בתקופה של האימיול זה היה ככה.

וגם אם אני רוצה להוריד יותר מקובץ אחד באתרי הורדות כמו RAPIDSHARE אני לא יכול כי האיי פי לא משתנה אף פעם, מזל שאין לי ניתוב GAMERS אצל הספקית.

פורסם

אין לי מושג לגבי כתובת IP למשך זמן ארוך באתרי טורנט.

ה IP ניתן לשינוי גם בחיבור ללא חייגן.

פורסם
  • מחבר

טוב סבבה, שכנעת אותי, אם הבעיות יימשכו אנסה את החיבור ללא חייגן MPLS ואראה איך זה בפועל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים