פורסם 2012 באוקטובר 313 שנים אפשר להתקין SSD במקום הכונן הקשיח הרגיל בנייד.רק שים לב שיש תמיכה ב-SATAIII אם אתה רוצה למקסם ביצועים, אבל גם ב-SATAII תרגיש שינוי משמעותי.
פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים מעוניין ב128 אם המחיר באיזור ה 400 וקצת. (לדעתי עם אסרטיביות ניתן להגיע ל400 - 430 ש"ח)או ב 256 אם המחיר עבורו יהייה מממש טוב.
פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים נראה לי שמתחילה להצטבר כאן כמות נכבדת של אנשים שרוצים להשתתף בקניית ה-SSD-ים, הבעיה שאף אחד לא מארגן את הקניה.הפותח של הט'רד לא הגיב מאז (כמה ששמתי לב) ולצערי אני לא קיבלתי הצעה ממשית מאף חנות (ושלחתי להרבה).הייתי מנסה לפנות אליהן שוב עם מספר ממשי יותר של קונים אבל אין לי קשר ישיר עם אף אחת מהן ולפי radioactive עדיף מאד שיהיה נסיון מול יבואנים - שאין לי.יש בעל ניסיון ו/או קשרים שמוכן להרים את הכפפה?
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים אפשר לעבוד איתו ככונן USB עם מתאם או משהו דומה ?כעיקרון אין סיבה מדוע לא.אך מדוע לעשות את זה? היתרון של כונן כזה הוא ככונן SYSTEM+APPS, ולא למטרות איחסון. למטרות איחסון עדיף לקחת דיסק קשיח בעל נפח גדול.
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים לא אם יש סיכון לנפילות במהלך השימוש ובכלל.אפשר לקנות SSD חיצוני או לקנות לו מארז 2.5 מתאים.לשימוש בתדירות נמוכה אפשר לחבר ישירות אליו כבל ESATA אך זה פחות נוח.רק למה לדון בזה בתרד קנייה קבוצתית של M4?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.